20
ВМРО ДПМНЕ Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

ВМРО-ДПМНЕ: Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

пред 4 дена - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ: Таравари молчи за смртта на 25 годишната девојка

ВМРО  ДПМНЕ Поради здравствена негрижа починала 25  годишна девојка

ВМРО - ДПМНЕ: Поради здравствена негрижа починала 25 - годишна девојка

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Луѓето умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДСМ и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

ВМРО ДПМНЕ бара одговорност од Таравари Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од Таравари, Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

ВМРО ДПМНЕ бара одговорност од Таравари Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од Таравари, Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

пред 4 дена - Република - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот а Таравари се сонча

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

пред 4 дена - ТВ Нова - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот а Таравари се сонча

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умирале, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сончал по морските плажи.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 4 дена - Курир - Македонија

-Поради несоодветен медицинсκи третман, негрижа од стρана на здравствените лица и κонстатирана погрешна дијагноза згасна млад човечκи живот.

КОЛАРИЌ  Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

КОЛАРИЌ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 4 дена - Infomax - Македонија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 4 дена - Прес 24 - Македонија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Згасна млад живот на 25 годишна девојκа а Таравари се сонча по морсκите плажи

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

пред 4 дена - Вистина - Без катеторија

Луѓето  умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните.

Колариќ Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

пред 4 дена - A1on - Македонија

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи.

Колариќ Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

пред 4 дена - Локално - Македонија

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи.

Грешна дијагноза зеде млад живот 25 годишно девојче почина од слепо црево во Скопје

Грешна дијагноза зеде млад живот: 25 годишно девојче почина од слепо црево во Скопје

пред 5 дена - MK News - Македонија

25 годишно девојче поради грешна дијагноза и непрепознаено воспалување на слепото црево починува неколку часа откако била пратена дома со дијагноза „стомачен вирус“.

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево

пред 5 дена - Бркај работа - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

НЕСПОСОБНИТЕ КАДРИ НА СДСМ И НЕСПОСОБНИОТ МИНИСТЕР ТАРАВАРИ МОРА ВЕДНАШ ДА ОДГОВАРААТ Грешна дијагноза зеде млад живот

НЕСПОСОБНИТЕ КАДРИ НА СДСМ И НЕСПОСОБНИОТ МИНИСТЕР ТАРАВАРИ МОРА ВЕДНАШ ДА ОДГОВАРААТ: Грешна дијагноза зеде млад живот

пред 5 дена - Infomax - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево, ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив?

пред 5 дена - Курир - Македонија

Но, на моменти се чини дека здравството наеднаш се врати 100 и повеќе години наназад, па така луѓе умираат од заболувања кои се излечливи без премногу потешкотии.

Грешна дијагноза зеде живот Млада девојка почина од слепо црево

Грешна дијагноза зеде живот: Млада девојка почина од слепо црево

пред 5 дена - Пулс 24 - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза зеде млад живот Девојче почина од слепо црево ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив

Грешна дијагноза зеде млад живот: Девојче почина од слепо црево, ќе сноси одговорност Таравари или повторно некој друг ќе му е крив?

пред 5 дена - Вистина - Без катеторија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Грешна дијагноза одзеде млад живот – Ќе сноси ли одговорност Таравари?

пред 5 дена - Нетпрес - Македонија

Министерот за здравство Арбен Таравари треба да сноси одговорност за комплетниот хаос во здравството кој од ден на ден носи...

Времеплов
x