20
Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред еден месец - MK News - Без катеторија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави...

Утре и задутре нема возење на Водно

Утре и задутре нема возење на Водно

пред еден месец - Актуелно24 - Македонија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

Утре и задутре Водно затворено за сообраќај

пред еден месец - Вечер - Скопје

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави...

Утре и задутре посебен сообраќаен режим на Водно

Утре и задутре посебен сообраќаен режим на Водно

пред еден месец - Денар - Економија

Во врска со одржувањето на ридскиот натпревар во автомобилизам, што во организација на АКК „Проспорт“ ќе се одржи задутре на Водно, СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење возила и пешаци.

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

- Утре за кого е  предвидено одржувањето на официјалниот тренинг, како и задутре, во периодот од девет до 16 часот ќе биде...

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

пред еден месец - Курир - Македонија

– Утре за кого е  предвидено одржувањето на официјалниот тренинг, како и задутре, во периодот од девет до 16 часот ќе биде...

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред еден месец - A1on - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов измени во сообраќајот во Скопје   еве на кои улици

Викендов измени во сообраќајот во Скопје - еве на кои улици

пред еден месец - Прес 24 - Скопје

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

Викендов посебен сообраќаен режим кон Водно поради натпревар во автомобилизам

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

Посебен сообраќаен режим поради ридскиот натпревар во автомобилизам

пред еден месец - Либертас - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Викендов времен сообраќаен режим кон Водно

пред еден месец - Нетпрес - Македонија

Поради најавениот ридски натпревар во автомобилизам, што треба да се одржи задутре на Водно, викендов СВР Скопје ќе воспостави посебен сообраќаен режим за движење на возила и пешаци.

Времеплов
x