20
Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

пред еден месец - Start.mk - Спорт

Денеска на патеката „Климе Савин" од Свети Наум до Охрид ќе се одржи 31. оздание на традиционалниот Охридски маратон. Стартот...

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

Евениј Поп Ацев атакува на втора победа

пред еден месец - Вечер - Спорт

Денеска на патеката „Климе Савин" од Свети Наум до Охрид ќе се одржи 31. оздание на традиционалниот Охридски маратон. Стартот...

Охрид е подготвен за утрешното ново издание на Охридскиот пливачки маратон

Охрид е подготвен за утрешното ново издание на Охридскиот пливачки маратон

пред еден месец - Екипа - Спорт

Охрид е подготвен за 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон кој утре со почеток од 12 часот стартува во водите на Охридското езеро, во рамките од Гран при серијата на ФИНА.

Двојно поголема поддршка од АМС за маратонот

Двојно поголема поддршка од АМС за маратонот

пред еден месец - Sportmedia - Спорт

Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон. Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон.

Традиција убавина и одличен натпревар Охридски пливачки маратон

Традиција, убавина и одличен натпревар: Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Sportmedia - Спорт

Трката ќе започне во 12.00 часот, а некои шест часа подоцна, околу 18.00 часот ќе се очекуваат првите пливачи на целта. Дојде на ред и 31.

АМС Зголемена поддршката за охридскиот маратон

АМС: Зголемена поддршката за охридскиот маратон

пред еден месец - Сител - Македонија

Зголемена  поддршка за Охридскиот пливачки маратонВо сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон.

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

пред еден месец - Start.mk - Спорт

Охридскиот пливачки маратон со совјата позната патека наречена "Климе Савин" има долга традиција воспоставена од 1992 година.

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

Бугаринот Петар Стојчев рекордер со 11 победи

пред еден месец - Вечер - Спорт

Охридскиот пливачки маратон со совјата позната патека наречена "Климе Савин" има долга традиција воспоставена од 1992 година.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - ТВ Нова - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Двојно повеќе пари годинава за Охридскиот пливачки маратон

Двојно повеќе пари годинава за Охридскиот пливачки маратон

пред еден месец - +Инфо - Спорт

Агенцијата за млади и спорт (АМС) одлучи да издвои двојно повеќе пари со цел да се одржи континуитетот на оваа традиционалната манифестација Охридски пливачки маратон.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

31от Охридски пливачки маратон започнува на 19ти август

31от Охридски пливачки маратон започнува на 19ти август

пред еден месец - Karas4Training - Здравје

Патеката на охридскиот маратон започнува од манастирот „Свети Наум" и завршува на градското пристаниште во Охрид. Поради...

АМС со двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон

АМС со двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон

пред еден месец - A1on - Спорт

Агенцијата за млади и спорт одлучи оваа година да издвои двојно повеќе финансиски средства за Охридскиот пливачки маратон, со цел да се одржи континуитетот на оваа традиционална манифестација.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Сител - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Курир - Спорт

На стартот закажан за точно на пладне кај Свети Наум треба да се појават 22 пливачи, од кои 15 во машка и седум во женска конкуренција.

Охридскиот маратон со зголемена поддршка од државата

Охридскиот маратон со зголемена поддршка од државата

пред еден месец - Дерби - Спорт

Во сабота, во Охрид ќе се одржи 31-то издание на Охридскиот пливачки маратон. Ова традиционално спортско натпреварување е дел од Гран при серијата на Меѓународната пливачка федерација.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На стартот закажан за точно на пладне кај Свети Наум треба да се појават 22 пливачи, од кои 15 во машка и седум во женска конкуренција.

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Утре се одржува 31 Охридски пливачки маратон

Утре се одржува 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - +Инфо - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Денешен - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Идивиди - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - A1on - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Маратонците утре ќе пливаат во Охридското Езеро

Маратонците утре ќе пливаат во Охридското Езеро

пред еден месец - Нова ТВ - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Либертас - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Утре ќе се одржи 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Нетпрес - Спорт

Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Светската пливачка елита утре на 31 Охридски пливачки маратон

Светската пливачка елита утре на 31. Охридски пливачки маратон

пред еден месец - Локално - Спорт

– Во водите на Охридското Езеро утре ќе се плива 31. Охридски пливачки маратон, што е редовна трка од „Гран при“ серијата маратонски трки на отворени води на Светската пливачка федерација (ФИНА).

Охрид подготвен за маратонот

Охрид подготвен за маратонот

пред еден месец - Сител - Кошарка

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА), ќе се одржи в сабота во водите на Охридското Езеро.

Охрид е подготвен за 31 издание на пливачкиот маратон

Охрид е подготвен за 31. издание на пливачкиот маратон

пред еден месец - Денар - Спорт

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА) ќе се одржи в сабота во водите на Охридското езеро.

Охрид е подготвен за 31 издание на пливачкиот маратон

Охрид е подготвен за 31. издание на пливачкиот маратон

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Охридскиот пливачки маратон, трет во Гран при серијата на Светската пливачка федерација (ФИНА) ќе се одржи в сабота во водите на Охридското езеро.

Времеплов
x