20
Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

пред еден месец - Start.mk - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди.

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

Пред почетокот на ЕП се повреди Милош Теодосиќ

пред еден месец - Република - Кошарка

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди.

Србите во шок  Се повреди Милош Теодосиќ

Србите во шок: Се повреди Милош Теодосиќ

пред еден месец - Start.mk - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди кои ја зафатија репрезентацијата.

Србите во шок  Се повреди Милош Теодосиќ

Србите во шок: Се повреди Милош Теодосиќ

пред еден месец - Вечер - Спорт

Кошаркарската репрезентација на Србија не може да крене глава од проблеми пред стартот на Евробаскетот, пред се поради повреди кои ја зафатија репрезентацијата.

Времеплов
x