20
ВМРО ДПМНЕ СДС ја исцеди државната каса

ВМРО- ДПМНЕ: СДС ја исцеди државната каса

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ посочува дека СДС ја исцеди државната каса. Поради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот.

ВМРО ДПМНЕ Не може да има оправдување за хаосот во кој СДС ја турка државата првата пресуда ќе биде изречена од народот на 15 ти октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Не може да има оправдување за хаосот во кој СДС ја турка државата, првата пресуда ќе биде изречена од народот на 15-ти октомври

пред еден месец - Курир - Македонија

Во соопштението се вели дека затоа има најави за зголемување на горната граница за пензионирање и качување на даноците. -Во време на ВМРО-ДПМНЕ, Македонија беше земја со најниски даноци, а УЈП драстично ја намали даночната евазија.

ВМРО ДПМНЕ Поради неспособноста на Заев му се заканува крах на буџетот

ВМРО-ДПМНЕ: Поради неспособноста на Заев, му се заканува крах на буџетот

пред еден месец - Актуелно24 - Македонија

СДС ја исцеди државната каса. Поради неспособноста на Заев и тесната група околу него, му се заканува крах на буџетот. Затоа...

ВМРО ДПМНЕ СДС ја исцеди државната каса заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ја исцеди државната каса, заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

СДС ја исцеди државната каса. Заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот. Затоа...

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ја исцеди државната каса, заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот

пред еден месец - Денешен - Македонија

СДС ја исцеди државната каса. Заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот. Затоа...

ВМРО ДПМНЕ Не може да има оправдување за хаосот во кој СДС ја турка државата првата пресуда ќе биде изречена од народот на 15 ти октомври

ВМРО-ДПМНЕ: Не може да има оправдување за хаосот во кој СДС ја турка државата, првата пресуда ќе биде изречена од народот на 15-ти октомври

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

СДС ја исцеди државната каса. Заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот. Затоа...

ВМРО ДПМНЕ Сите вработени во УЈП кои несовесно ја вршеле работата да бидат казнети

ВМРО-ДПМНЕ: Сите вработени во УЈП кои несовесно ја вршеле работата да бидат казнети

пред еден месец - A1on - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на соопштението на СДСМ. „СДС ја исцеди државната каса. Заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот.

ВМРО ДПМНЕ Сите вработени во УЈП кои несовесно ја вршеле работата да бидат казнети

ВМРО-ДПМНЕ: Сите вработени во УЈП кои несовесно ја вршеле работата да бидат казнети

пред еден месец - Локално - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на соопштението на СДСМ. „СДС ја исцеди државната каса. Заради неспособноста на Заев и тесната група околу него се заканува крах на буџетот.

Времеплов
x