20
На локални избори со вишок гласачи во Шестката и кусок во Тројката и Четворката

На локални избори со вишок гласачи во Шестката и кусок во Тројката и Четворката

пред еден месец - Актуелно24 - Македонија

Македонија повтори ќе оди на избори со проблематичен Избирачки список. Во Третата и во Четвртата изборна единица бројот на...

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Проверка на податоците во Избирачкиот список може да се направи во подрачните одделенија кои ќе бидат отворени секој работен ден од 8:30 до 19 часот.

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

Проверете дали сте фантом или ве има на избирачки список

пред еден месец - Вечер - Македонија

Проверка на податоците во Избирачкиот список може да се направи во подрачните одделенија кои ќе бидат отворени секој работен ден од 8:30 до 19 часот.

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред еден месец - Сител - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред еден месец - A1on - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Алфа - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид.

ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК НА УВИД Од денес до 9 ти септември ќе трае увидот во избирачкиот список  избришани 11 346 граѓани

ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК НА УВИД: Од денес до 9-ти септември ќе трае увидот во избирачкиот список – избришани 11.346 граѓани!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Од денеска избирачкиот список на увид за локалните избори. Граѓаните до 9-ти септември можат да поднесат барање за запишување, дополнување или бришење на податоците.

НВО Инклузива  Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб страната на ДИК

НВО „Инклузива“: Пристапноста на гласачките места ќе може да се провери на веб-страната на ДИК

пред еден месец - Либертас - Македонија

Тимови на Државната изборна комисија (ДИК), Општинските изборни комисии, граѓански организации кои работат на остварување...

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Вистина - Без катеторија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Република - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Курир - Македонија

Најголемиот број од лицата кои не се внесени во списокот,  7.017 немаат живеалишта, дел се избришани од подрачните одделенија по основ на смрт, нераспределени има 1.

Избирачкиот список е ставен на увид  Проверете дали ве има

Избирачкиот список е ставен на увид – Проверете дали ве има!

пред еден месец - Актуелно24 - Македонија

Граѓаните од денеска може да направат проверка на податоците во Избирачкиот и тоа со внесување на единствениот матичен број,...

Избирачкиот список од денеска на јавен увид

Избирачкиот список од денеска на јавен увид

пред еден месец - Фаланга - Македонија

Увидот во Избирачкиот список за локалните избори, ќе трае до 9-ти септември.. Во единствениот избирачки список се евидентирани вклупно 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Сител - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Проверете дали ве има Избирачкиот список е ставен на увид

Проверете дали ве има: Избирачкиот список е ставен на увид

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Граѓаните од денеска може да направат проверка на податоците во Избирачкиот и тоа со внесување на единствениот матичен број, адреса или име и презиме на веб-страницата на Државната изборна комисија, за одржувањето на локалните изброи во октомври.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Денешен - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Од денеска избирачкиот список на јавен увид

Од денеска избирачкиот список на јавен увид

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Граѓаните ќе може да проверат дали ги има на списокот, со што им е загарантирано правото на гласање, соопштија од ДИК. На вчерашната седница дик донесе заклучок дека 11.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список од денеска е на јавен увид

Избирачкиот список од денеска е на јавен увид

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Избирачкиот список од денеска на интернет ќе биде ставен на јавен увид. Граѓаните ќе може да проверат дали ги има на списокот, со што им е загарантирано правото на гласање, соопштија од ДИК.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Вечер - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - еМАГАЗИН - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид  проверете каде треба да гласате ТУКА

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид – проверете каде треба да гласате ТУКА

пред еден месец - Либертас - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Избрирачкиот список од денеска на јавен увид

Избрирачкиот список од денеска на јавен увид

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Единствениот избирачки список од денеска е ставен на јавен увид, информира Државната изборна комисија, која синоќа одржа седница на која се разгледуваа повеќе информации и заклучоци како подготовка за претстојните локални избори.

Избирачкиот список за локалните избори од денеска на увид

пред еден месец - Нетпрес - Македонија

Избирачкиот список за локалните избори кои треба да се одржат на 15 октомври годинава од денеска е на јавен увид. Во Избирачкиот список има 1.

Времеплов
x