20
Мицкоски ВМРО ДПМНЕ подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници

пред една недела - A1on - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ е опцијата која подготвува најдобра програмска и најдобра персонална понуда за кандидати за градоначалници и советници за претстојните локални избори.

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

пред една недела - Start.mk - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

Коце Трајановски и официјално кандидат за градоначалник на Скопје

пред една недела - Република - Скопје

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четири кандидати Трајановски повторно за Скопје Трајковски за Гази Баба

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четири кандидати: Трајановски повторно за Скопје, Трајковски за Гази Баба

пред една недела - Република - Скопје

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред една недела - Вистина - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред една недела - Курир - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници Трајановски и официјално за Скопје

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред една недела - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

ВМРО-ДПМНЕ објави уште четворица кандидати за градоначалници, Трајановски и официјално за Скопје

пред една недела - Денешен - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција објави уште четворица кандидати за градоначалници на престојните локални избори....

Ѓорѓиевски Спасовски ветуваше професионализација на полицијата а од сервис на граѓаните ја претвори во сервис на Заев

Ѓорѓиевски: Спасовски ветуваше професионализација на полицијата, а од сервис на граѓаните ја претвори во сервис на Заев

пред една недела - Вистина - Без катеторија

На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

Ѓорѓиевски Спасовски ветуваше професионализација на полицијата а од сервис на граѓаните ја претвори во сервис на Заев

Ѓорѓиевски: Спасовски ветуваше професионализација на полицијата, а од сервис на граѓаните ја претвори во сервис на Заев

пред една недела - Курир - Македонија

Посочи дека кандидатот за градоначалник на општина Кисела Вода од редовите на СДСМ, Филип Темелковски пред очите на цела...

Ѓорѓиевски Спасовски го урна угледот на полицијата

Ѓорѓиевски: Спасовски го урна угледот на полицијата

пред една недела - Прес 24 - Македонија

На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

Ѓорѓиевски: Спасовски ветуваше професионализација на полицијата, а од сервис на граѓаните ја претвори во сервис на Заев

пред една недела - Денешен - Македонија

На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

Орце Ѓорѓиевски Спасовски го урна угледот на полицијата

Орце Ѓорѓиевски: Спасовски го урна угледот на полицијата

пред една недела - Сител - Македонија

На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

ВМРО ДПМНЕ Спасовски го урна угледот на полицијата

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски го урна угледот на полицијата

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Алфа - Македонија

Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско – велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Ѓорѓиевски Спасовски го урна угледот на полицијата

Ѓорѓиевски: Спасовски го урна угледот на полицијата

пред една недела - A1on - Македонија

„На предизборните ветувања на неспособните од СДС веќе никој не им верува. На министерот Спасовски веќе никој не му верува.

ВМРО ДПМНЕ СДСМ со потрошени 350 милиони евра можеше да изгради 36 регионални патишта низ Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ со потрошени 350 милиони евра можеше да изгради 36 регионални патишта низ Македонија

пред една недела - Либертас - Македонија

„Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Сител - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Start.mk - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. – Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Република - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. – Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско. Со овие пари, неодговорната влада на Заев, можеше да изгради вакви 36 регионални патишта низ Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Start.mk - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Во продолжение целото соопштение интегрално Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Ние инвестиравме и реализиравме проекти СДС само ги задолжува граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред една недела - Курир - Македонија

-Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.6 милиони евра за изградба на регионалниот пат Коломот – Близанско. Со овие пари, неодговорната влада на Заев, можеше да изгради вакви 36 регионални патишта низ Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Вечер - Економија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред една недела - Денешен - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Ние инвестиравме и реализиравме проекти СДС само ги задолжува граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Ние инвестиравме и реализиравме проекти, СДС само ги задолжува граѓаните

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО ДПМНЕ Погубната политика на СДС и Заев ќе биде казнета од граѓаните на претстојните локални избори

ВМРО-ДПМНЕ: Погубната политика на СДС и Заев ќе биде казнета од граѓаните на претстојните локални избори

пред една недела - A1on - Македонија

„Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра. Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

ВМРО-ДПМНЕ: Владата за 100 дена ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра

пред една недела - Нетпрес - Македонија

Владата на СДС за овие 100 дена владеење ги задолжи граѓаните за 350 милиони евра, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Од друга страна владата на ВМРО-ДПМНЕ инвестираше 9.

Борче Георгиевски од СДСМ манипулира Гази Баба не е негов приоритет

Борче Георгиевски од СДСМ манипулира, Гази Баба не е негов приоритет

пред една недела - Курир - Македонија

-Ние не очекуваме ликови од типот на Борче Георгиевски да знаат што зборуваат од областа на урбанизмот и инвестициите, но барем тие што му го подготвиле текстот требало да внимаваат за тој да не се бламира пред јавноста.

Времеплов
x