20
Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

пред една недела - Сител - Македонија

Генерал-мајорот Стивен Креј, командант на Националната гарда на сојузната американска држава Вермонт, денеска ќе биде примен од претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов.

Командантот на НГ на Вермонт  Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

Командантот на НГ на Вермонт, Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Командантот на Националната гарда на сојузната американска држава Вермонт, генерал-мајор Стивен Креј, денеска ќе биде примен од претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов.

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Стивен Креј, кој до 17 септември во Македонија ја предводи воената делегација на Националната гарда на Вермонт,  денеска...

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

пред една недела - Фаланга - Македонија

Генерал-мајорот Стивен Креј, командант на Националната гарда на сојузната американска држава Вермонт, денеска ќе биде примен од претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов.

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

Командантот на НГ на Вермонт Стивен Креј на средби со Иванов и Џафери

пред една недела - A1on - Македонија

Генерал-мајорот Стивен Креј, командант на Националната гарда на сојузната американска држава Вермонт, денеска ќе биде примен од претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов.

Поддршка од САД за членство во НАТО

Поддршка од САД за членство во НАТО

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for Поддршка од САД за членство во НАТО САД се стратешки партнер на Македонија, а доказ за тоа е и блиската...

Поддршка од САД за членство во НАТО

Поддршка од САД за членство во НАТО

пред една недела - Прес 24 - Македонија

САД се стратешки партнер на Македонија, а доказ за тоа е и блиската соработка меѓу армиите на двете држави, потенцираше генерал...

Меѓународната заедница ја гледа Македонија во ЕУ и НАТО

Меѓународната заедница ја гледа Македонија во ЕУ и НАТО

пред една недела - 24 вести - Македонија

Местото на Македонија е во НАТО и се надеваме дека наскоро ќе дојде денот кога ќе и посакаме добредојде на вашата земја во алијансата .

Шеќеринска  Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шеќеринска- Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Македонија смета на своите стратегиски партнери, особено сега кога работиме на целта, членството во НАТО, вели министерката за одбрана Шеќеринска.

Шекеринска Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шекеринска-Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - Сител - Македонија

Република Македонија смета на своите стратешки партнери особено во овие моменти кога работиме забрзано на нашата стратешка...

Шекеринска   Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шекеринска - Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - 24 вести - Македонија

Македонија смета на своите стратешки партнери особено во овие моменти кога работиме забрзано на нашата стратешка цел – членството...

Шекеринска Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шекеринска-Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Република Македонија смета на своите стратешки партнери особено во овие моменти кога работиме забрзано на нашата стратешка...

Шекеринска Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шекеринска-Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - A1on - Македонија

Република Македонија смета на своите стратешки партнери особено во овие моменти кога работиме забрзано на нашата стратешка...

Меѓународната заедница ја гледа Македонија во ЕУ и НАТО

Меѓународната заедница ја гледа Македонија во ЕУ и НАТО

пред една недела - Локално - Македонија

Местото на Македонија е во НАТО и се надеваме дека наскоро ќе дојде денот кога ќе и посакаме добредојде на вашата земја во алијансата .

Воена делегација на Националната гарда на Вермонт во посета на Република Македонија

Воена делегација на Националната гарда на Вермонт во посета на Република Македонија

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Воена делегација на Националната гарда на Вермонт (САД), предводена од Командантот на НГ на Вермонт, генерал-мајор Стивен Креј престојува во Република Македонија.

Шекеринска  Сметаме на нашите стратешки партнери за членството во НАТО

Шекеринска: Сметаме на нашите стратешки партнери за членството во НАТО

пред една недела - Локално - Македонија

Македонија смета на своите стратешки партнери, особено сега кога работиме забрзано и искрено за членството во НАТО, истакна...

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

пред една недела - Сител - Македонија

Воена делегација на националната гарда на Вермонт (САД), предводена од Командантот на НГ на Вермонт генерал-мајор Стивен Креј престојува во Република Македонија.

Шекеринска Креј  Македонија членка на НАТО е заедничка цел

Шекеринска-Креј: Македонија членка на НАТО е заедничка цел

пред една недела - Либертас - Македонија

Република Македонија смета на своите стратешки партнери особено во овие моменти кога работиме забрзано на нашата стратешка...

Воена делегација од САД во посета на земјава

Воена делегација од САД во посета на земјава

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Воена делегација на националната гарда на Вермонт (САД), предводена од Командантот на НГ на Вермонт генерал-мајор Стивен Креј престојува во Република Македонија.

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Во рамки на посетата, денеска делегацијата ќе биде примена од началникот на ГШ на АРМ генерал-потполковник Методија Величковски и ќе оствари средба со министерката за одбрана  Радмила Шекеринска.

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

Воена делегација на НГ Вермонт во посета на РМ

пред една недела - A1on - Македонија

Воена делегација на националната гарда на Вермонт (САД), предводена од Командантот на НГ на Вермонт генерал-мајор Стивен Креј престојува во Република Македонија.

Времеплов
x