20
Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

пред 5 дена - Сител - Балкан

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

пред 5 дена - +Инфо - Свет

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

пред 5 дена - A1on - Балкан

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

Пленковиќ на средба со лидерите на партиите поради кризата во односите со Словенија

пред 5 дена - Локално - Балкан

– Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ ги повика денеска попладне на итен состанок лидерите на политичките партии, на кој тема ќе бидат заострените односи меѓу Словенија и Хрватска, соопшти Владата во Загреб.

Словенија ја вади војската  контроверзен потег што може многумина да вознемири

Словенија ја вади војската, контроверзен потег што може многумина да вознемири

пред 6 дена - Start.mk - Балкан

Во четврток ќе се одржи затворена седница на словенечката парламентарна комисија за прашања поврзани со одбраната, за подготвеноста...

Словенија ја вади војската  контроверзен потег што може многумина да вознемири

Словенија ја вади војската, контроверзен потег што може многумина да вознемири

пред 6 дена - Вечер - Балкан

Во четврток ќе се одржи затворена седница на словенечката парламентарна комисија за прашања поврзани со одбраната, за подготвеноста...

Времеплов
x