20
Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - ТВ Нова - Без катеторија

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - Сител - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - A1on - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - +Инфо - Свет

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - Идивиди - Балкан

Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - Либертас - Свет

– Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Тачи Демаркацијата на границата е само косовско прашање треба да се усвои

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

пред 5 дена - Локално - Балкан

– Косовскиот претседател Хашим Тачи изјави дека договорот за демаркацијата на границата со Црна Гора „сега е само прашање на Косово“.

Прашањето за демаркација со Косово за Црно Гора е завршено

Прашањето за демаркација со Косово за Црно Гора е завршено

пред 6 дена - Локално - Балкан

Прашањето за демаркација со Косово за Црна Гора е завршено, изјави министерот за надворешни работи Срѓан Дармановиќ.  “Имаме многу добри односи со Косово и не се сомневаме дека така ќе продолжи.

Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор

Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор

пред 7 дена - A1on - Балкан

Претседателот на црногорската комисија за обележување на гранцата со Косово, Милан Пауновиќ, изјавил дека очекува ова прашање да биде заокружено според веќе постигнатиот договор меѓу двете страни.

Црна Гора очекува демаркација со Косово според постигнатиот договор

Црна Гора очекува демаркација со Косово според постигнатиот договор

пред 7 дена - +Инфо - Свет

Претседателот на црногорската комисија за обележување на гранцата со Косово, Милан Пауновиќ, изјавил дека очекува ова прашање да биде заокружено според веќе постигнатиот договор меѓу двете страни.

Времеплов
x