20
Владимир Панчевски осуден за мобинг

Владимир Панчевски осуден за мобинг

пред една недела - Телма - Македонија

Поранешниот претседател на Основниот суд скопје 1, Владимир Панчевски, вршел мобинг врз вработениот во човечки ресурси, Горан Стаменковски.

Поранешниот претседател на Кривичен суд  Панчевски осуден за мобинг

Поранешниот претседател на Кривичен суд, Панчевски осуден за мобинг

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Владимир Панчевски, поранешениот претседател на Кривичниот суд е осуден за мобинг кој го сторил врз вработениот Горан Стаменковски.

Поранешниот претседател на Кривичен  Панчевски  осуден за мобинг

Поранешниот претседател на Кривичен, Панчевски, осуден за мобинг

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски е осуден за мобинг откако доби тужба од поранешен раководител во секторот за човечки ресурси во судот, Горан Стаменковски.

Поранешниот претседател на Основниот суд  Панчевски осуден за мобинг

Поранешниот претседател на Основниот суд, Панчевски осуден за мобинг

пред една недела - Телма - Македонија

Основниот суд Скопје 2 донесе пресуда во која ја уважи тужбата на Горан Стаменковски кој го тужеше за мобинг поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски.

Панчевски осуден за мобинг врз Стаменковски

Панчевски осуден за мобинг врз Стаменковски

пред една недела - 24 вести - Македонија

Поранешниот претседател на Основниот суд скопје 1, Владимир Панчевски, вршел мобинг врз вработениот во човечки ресурси, Горан Стаменковски.

Владимир Панчевски осуден за мобинг

Владимир Панчевски осуден за мобинг

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Основниот суд Скопје 2 донесе пресуда во која ја уважи тужбата на Горан Стаменковски, кој го тужеше за мобинг поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски.

Екс претседателот на Кривичен  Панчевски  осуден за мобинг

Екс претседателот на Кривичен, Панчевски, осуден за мобинг

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Владимир Панчевски, поранешениот претседател на Кривичниот суд е осуден за мобинг кој го сторил врз вработениот Горан Стаменковски, објави денеска Основниот суд Скопје 2.

Поранешниот шеф на Кривичниот суд  Панчевски  осуден за мобинг

Поранешниот шеф на Кривичниот суд, Панчевски, осуден за мобинг

пред една недела - Локално - Македонија

Поранешниот претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски, е осуден за мобинг, по тужбата што против него ја поднесе Горан Стаменковски, поранешен раководител на секторот за човечки ресурси во судот, објави денеска Основниот суд Скопје 2.

Владимир Панчевски осуден за мобинг

Владимир Панчевски осуден за мобинг

пред една недела - Кајгана - Македонија

Основниот суд Скопје 2 донесе пресуда во која ја уважи тужбата на Горан Стаменковски, кој го тужеше за мобинг поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски.

Екс претседателот на Основниот суд Скопје 1  Панчевски  осуден за мобинг

Екс-претседателот на Основниот суд Скопје 1, Панчевски, осуден за мобинг

пред една недела - Либертас - Македонија

Основниот суд Скопје 2 донесе пресуда и ја уважи тужбата на Горан Стаменковски кој го тужеше поранешниот претседател на Основниот суд Скопје 1, Владимир Панчевски, за мобинг.

Времеплов
x