20
Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

Oбјавен оглас за нов јавен обвинител

пред една недела - 24 вести - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен оглас за нов јавен обвинител

Објавен оглас за нов јавен обвинител

пред една недела - A1on - Македонија

Собранието денеска го објави огласот за нов јавен обвинител на Македонија со што почнува да тече рокот од 15 дена за поднесување на кандидатури до Советот за јавни обвинители.

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред една недела - +Инфо - Македонија

Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен огласот за нов јавен обвинител

Објавен огласот за нов јавен обвинител

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Рокот за пријавување на огласот трае 15 дена. Денеска, Собранието го објави огласот за нов јавен обвинител на Република Македонија откако огласувањето беше изгласано од пратениците пред една недела.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред една недела - Локално - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Објавен огласот за нов јавен обвинител  почнуваат да течат роковите за пријавување

Објавен огласот за нов јавен обвинител, почнуваат да течат роковите за пријавување

пред една недела - Либертас - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска го објави огласот за именување нов државен јавен обвинител, по разрешувањето на Марко Зврлевски од оваа функција.

Времеплов
x