20
Селекторот ја пипкал одбојкарката па морал да си поднесе оставка

Селекторот ја пипкал одбојкарката, па морал да си поднесе оставка!

пред една недела - Start.mk - Спорт

Селекторот ја преминал границата и доволно било само еден допир со рака за одбојакрката да збесне и веднаш да ги повика родителите.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред една недела - Република - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред една недела - Start.mk - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Скандал во Хрватска  селектор фатен во соба кај репрезентативка

Скандал во Хрватска – селектор „фатен“ во соба кај репрезентативка

пред една недела - Екипа - Спорт

На само неколку дена пред почетокот на Европското првенство во Грузија, женската одбојкарска репрезентација на Хрватска ја потресе голем скандал.

Селекторот ја пипкал одбојкарката па морал да си поднесе оставка

Селекторот ја пипкал одбојкарката, па морал да си поднесе оставка!

пред една недела - Вечер - Спорт

Селекторот ја преминал границата и доволно било само еден допир со рака за одбојакрката да збесне и веднаш да ги повика родителите.

Времеплов
x