20
Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред 5 дена - Република - Скопје

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред 5 дена - Сител - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски.

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред 5 дена - Вистина - Без катеторија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред 5 дена - Денешен - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред 5 дена - Курир - Македонија

-Рашковски за директор на Бирото за јавни набавки, го назначи својот кумашин, Ѓорѓи Георгиевски, од Кочани, што покажува дека непотизмот во владата на СДС е начин на работа, а не исклучок.

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред 5 дена - ТВ Нова - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски, изјави Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред 5 дена - A1on - Македонија

„Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски.

Партизација наместо професионализација Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

Партизација наместо професионализација: Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

пред 6 дена - Start.mk - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Партизација наместо професионализација Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

Партизација наместо професионализација: Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

пред 6 дена - Република - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

БАБИ СТРИНИ ТЕТКИ Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

БАБИ, СТРИНИ, ТЕТКИ: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери!

пред 6 дена - Infomax - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Костовски Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред 6 дена - Курир - Македонија

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ истакна дека неодговорниот и неспособен СДСМ ја третира државата како да е негова приватна...

Костовски Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред 6 дена - Вистина - Без катеторија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

ВМРО ДПМНЕ Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија

ВМРО-ДПМНЕ: Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија

пред 6 дена - A1on - Македонија

„Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Костовски Рашковски ја постави мајката на неговата сопруга за претседател на Комисијата за жалби

Костовски: Рашковски ја постави мајката на неговата сопруга за претседател на Комисијата за жалби

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Интегрален текст од изјава за медиуми на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ: Почитувани Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС.

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред 6 дена - Денешен - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Времеплов
x