20
Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Истовремено е соопштено дека носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ ќе биде претседателот на ОК д-р Кирил Пецаков. Д-р Митко Тилевски роден 1962 година во Скопје има завршено Медицински факултет.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 дена - Република - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 дена - Вистина - Без катеторија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите  членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Победничка атмосфера во штабовите ВМРО ДПМНЕ  членството подготвено за победа

Победничка атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 дена - Курир - Македонија

Штабот беше претесен да ги собере сите  членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ - Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Еуфорична атмосфера во штабовите ВМРО-ДПМНЕ- членството подготвено за победа

пред 5 дена - Денешен - Македонија

Во победничка и еуфорична атмосфера општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид синоќа одржа состанок. Штабот беше претесен да ги собере сите членови и симпатизери кои со скандирање и овации покажаа дека се подготвени за изборите.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 дена - ТВ Нова - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Митко Тилевски кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

пред 5 дена - A1on - Македонија

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ – Охрид денеска соопшти дека д-р Митко Тилевски ќе биде партискиот кандидат за функцијата градоначалник на престојните локални избори закажани за 15 идниот месец.

Бакрачески  Им се враќам на професијата и семејството  останувам активен во ВМРО ДПМНЕ

Бакрачески: Им се враќам на професијата и семејството, останувам активен во ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 дена - +Инфо - Македонија

Oстанувам и понатаму да бидам активен во партијата, и понатаму ќе ја помагам, затоа што сѐ уште сметам дека оваа партија...

Бакрачески назад во професијата  кандидат за градоначалник повторно лекар

Бакрачески назад во професијата, кандидат за градоначалник повторно лекар

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

ВМРО ДПМНЕ,конечно, пресече: - доскорешниот директор на Специјалната болница за ортопедија и трауматологија Свети Еразмо,...

Kандидат на ВМРО ДПМНЕ за Охрид е д р Митко Тилески

Kандидат на ВМРО-ДПМНЕ за Охрид е д-р Митко Тилески

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ конечно пресече: доскорешниот директор на Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Свети Еразмо“,...

Доктор Митко Тилев кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ

Доктор Митко Тилев кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Докторот Митко Тилев ќе биде кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО ДПМНЕ, објави МХ радио . Листата за советници од редовите на оваа партија ќе ја предводи Претседателот на Општинскиот Комитет Кирил Пецаков, објави Охрид1 .

Времеплов
x