20
РАШКОВСКИ Е ПОИМ ЗА НЕПОТИЗАМ Владата како сервис за вработување на членовите на потесното семејство на Драги Рашковски

РАШКОВСКИ Е ПОИМ ЗА НЕПОТИЗАМ: Владата како сервис за вработување на членовите на потесното семејство на Драги Рашковски

пред една недела - Infomax - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред една недела - Start.mk - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред една недела - Република - Скопје

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред една недела - Сител - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски.

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред една недела - Денешен - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно...

Костовски Драги Рашковски е поим за непотизам

Костовски: Драги Рашковски е поим за непотизам

пред една недела - Курир - Македонија

-Рашковски за директор на Бирото за јавни набавки, го назначи својот кумашин, Ѓорѓи Георгиевски, од Кочани, што покажува дека непотизмот во владата на СДС е начин на работа, а не исклучок.

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски, изјави Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Костовски По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

пред една недела - A1on - Македонија

„Драги Рашковски е поим за непотизам. Рашковски преку владата на СДС им дели државни функции на членовите на неговото потесно семејство, претворајќи ја државата во приватна фирма на семејството Рашковски.

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација Семејството на Рашковски обезбедено на државни јасли

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација: Семејството на Рашковски обезбедено на државни јасли

пред една недела - Start.mk - Македонија

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација. Неспособните партиски кадри кои се поставуваат на местата на  професионалци немаат капацитет да работат за доброто на граѓаните.

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација Семејството на Рашковски обезбедено на државни јасли

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација: Семејството на Рашковски обезбедено на државни јасли

пред една недела - Република - Македонија

СДСМ ги уништува институциите со спроведување целосна партизација. Неспособните партиски кадри кои се поставуваат на местата на  професионалци немаат капацитет да работат за доброто на граѓаните.

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка?

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски со четири куфери вечерва од Истанбул патува за Њујорк. Несвојствено е за...

Бабата на Рашковски ќе одлучува по жалби во Централниот регистар

Бабата на Рашковски ќе одлучува по жалби во Централниот регистар

пред една недела - Република - Македонија

Владата ја именува бабата на Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, за претседател на Комисија во Централниот регистар.

Партизација наместо професионализација Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

Партизација наместо професионализација: Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

пред една недела - Start.mk - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Партизација наместо професионализација Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

Партизација наместо професионализација: Непотизмот во Владата на Заев добива невидени размери

пред една недела - Република - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Бабата на Рашковски ќе одлучува по жалби во Централниот регистар

Бабата на Рашковски ќе одлучува по жалби во Централниот регистар

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Владата ја именува бабата на Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, за претседател на Комисија во Централниот регистар.

БАБИ СТРИНИ ТЕТКИ Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

БАБИ, СТРИНИ, ТЕТКИ: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери!

пред една недела - Infomax - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Костовски Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред една недела - Курир - Македонија

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ истакна дека неодговорниот и неспособен СДСМ ја третира државата како да е негова приватна...

Костовски Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

ВМРО ДПМНЕ Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија

ВМРО-ДПМНЕ: Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија

пред една недела - A1on - Македонија

„Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Костовски Рашковски ја постави мајката на неговата сопруга за претседател на Комисијата за жалби

Костовски: Рашковски ја постави мајката на неговата сопруга за претседател на Комисијата за жалби

пред една недела - Либертас - Македонија

Интегрален текст од изјава за медиуми на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ: Почитувани Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС.

Костовски: Непотизмот во Владата на Заев и СДС добива невидени размери

пред една недела - Денешен - Македонија

Повторно на дело се покажа непотизмот на владата предводена од СДС. Генералниот секретар на владата, Драги Рашковски ја поставил бабата за претседател на второстепена владина комисија.

Откако Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена му ја летна на државна сметка во Њујорк и Сингапур

Откако Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена, му ја летна на државна сметка во Њујорк и Сингапур

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Откако генералниот секретар на Владата Драги Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена, вчера вечерта со четири куфери од Истанбул отпатува за Њујорк.

Откако си ја вработи бабата Рашковски тргна да прошета до Њујорк на државна сметка

Откако си ја вработи бабата, Рашковски тргна да прошета до Њујорк на државна сметка

пред една недела - Република - Македонија

Откако генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена, вчера вечерта со четири куфери од Истанбул отпатува за Њујорк.

Откако Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена му ја летна на државна сметка во Њујорк и Сингапур

Откако Рашковски ја вработи бабата како претседател на второстепена, му ја летна на државна сметка во Њујорк и Сингапур

пред една недела - Курир - Македонија

Очигледно Рашковски на државна сметка оди да се прошета во Њујорк неколку дена порано од присуството на македонската делегација на генералното собрание на Обединетите нации каде ќе присуствува премиерот Зоран Заев.

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка?

пред една недела - Денешен - Македонија

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски со четири куфери вечерва од Истанбул патува за Њујорк. Несвојствено е за...

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка?

пред една недела - Start.mk - Македонија

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски со четири куфери вечерва од Истанбул патува за Њујорк. Несвојствено е за...

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка?

пред една недела - Република - Македонија

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски со четири куфери вечерва од Истанбул патува за Њујорк. Несвојствено е за...

УДРИ ДРЖАВНО Е Откако си ги вработи бабите снашките братучедите и кумовите Рашковски на наградно патување во Њујорк на државна сметка

УДРИ, ДРЖАВНО Е: Откако си ги вработи бабите, снашките, братучедите и кумовите, Рашковски на „наградно“ патување во Њујорк на државна сметка!

пред една недела - Infomax - Македонија

Генералниот секретар на Владата Драги Рашковски со четири куфери вечерва од Истанбул патува за Њујорк. Несвојствено е за...

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка

Што бара Рашковски во Њујорк на државна сметка?

пред една недела - Курир - Македонија

Очигледно Рашковски на државна сметка оди да се прошета во Њујорк неколку дена порано од присуството на македонската делегација на генералното собрание на Обединетите нации каде ќе присуствува премиерот Зоран Заев.

Времеплов
x