20
Иџе Стефановски го напаѓа подиумот на патеката  Золдер  во Белгија

Иџе Стефановски го напаѓа подиумот на патеката „Золдер“ во Белгија

пред една недела - Екипа - Авто

Викендов во Белгија, по  пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер“  од 15. до 17. септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

ИЏЕ го напаѓа подиумот во Золдер

ИЏЕ го напаѓа подиумот во Золдер

пред една недела - Sportmedia - Авто

По пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер" од 15 до 17 септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

Иџе ќе го напаѓа подиумот во Белгија

Иџе ќе го напаѓа подиумот во Белгија

пред една недела - Денар - Спорт

Викендов во Белгија се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ шампионатот на кружни патеки. Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски Иџе, се надева на пласман на подиумот со што би останал во трка за првото место во генералниот пласман.

Иџе овој викенд го напаѓа подиумот во Белгија

Иџе овој викенд го напаѓа подиумот во Белгија

пред една недела - Сител - Спорт

Викендов во Белгија,  по  пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер“  од 15 до 17 септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

Иџе го напаѓа подиумот на патеката Золдер во Белгија

Иџе го напаѓа подиумот на патеката Золдер во Белгија

пред една недела - 24 вести - Спорт

Викендов во Белгија, по пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер“ од 15 до 17 септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

Иџе ќе се бори за шампионска титула на патеката Золдер во Белгија

Иџе ќе се бори за шампионска титула на патеката Золдер во Белгија

пред една недела - +Инфо - Спорт

Викендов во Белгија, по пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер“ од 15 до 17 септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

Иџе го напаѓа подиумот на патеката  Золдер  во Белгија

Иџе го напаѓа подиумот на патеката „Золдер“ во Белгија

пред една недела - A1on - Без катеторија

Со шампионски амбиции и добро расположение, најдобриот македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе ја очекува претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ шампионатот предвидена за викендов на патеката Золдер во Белгија.

Иџе кон нов предизвик со шампионски амбиции

Иџе кон нов предизвик со шампионски амбиции

пред една недела - Курир - Спорт

Викендов во Белгија,  по  пауза од неколку месеци, на патеката „Золдер“  од 15 до 17 септември, ќе се вози претпоследната трка во ФИА ЕТЦЦ за оваа година.

Иџе тргна по победа во Цолдер

Иџе тргна по победа во Цолдер

пред една недела - Sportmedia - Авто

Делот од тимот на Игор Стефановски-Иџе веќе се упати кон Белгија, каде што овој викенд македонскиот автомобилист ќе се бори...

Времеплов
x