20
Заев ММФ Создаваме услови за економски напредок

Заев- ММФ: Создаваме услови за економски напредок

пред една недела - МТВ 1 - Економија

Ориентирани сме кон развој и финансиска стабилност на државата. Создаваме услови за економски напредок и цениме дека е тој...

Заев  ММФ Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

Заев - ММФ: Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

пред една недела - Сител - Економија

Премиерот Зоран Заев придружуван од дел од економскиот владин тим денеска оствари средба со шефицата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Јесмин Рахман на која истакна дека Владата е ориентирана кон развој и финансиска стабилност на државата.

Средба Заев  Рахман транспарентно работење за релаксирана атмосфера во економијата

Средба Заев – Рахман: транспарентно работење за релаксирана атмосфера во економијата

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Премиерот Заев на средбата посочил дека заложба на владата е да го зголемува процентот на БДП, без да го зголемува дефицитот на државата.

Се создаваат услови за oдржлив економски развој

Се создаваат услови за oдржлив економски развој

пред една недела - Вечер - Економија

На средбата, како што соопшти владината прес-служба, премиерот Заев нагласил дека се создаваат услови за економски напредок на државата.

Заев Ориентирани сме кон економски развој и финансиска стабилност

Заев: Ориентирани сме кон економски развој и финансиска стабилност

пред една недела - +Инфо - Економија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од дел од економскиот тим во Владата, денеска се сретна со Јесмин Рахман, шефица на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд за Македонија.

Средба Заев Рахман Создаваме услови за економски развој низ одржлива финансиска стабилност на државата

Средба Заев-Рахман: Создаваме услови за економски развој низ одржлива финансиска стабилност на државата

пред една недела - A1on - Економија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од дел од економскиот тим во Владата, денеска се сретна со Јесмин Рахман, шефица на Мисијата на Меѓународниот монетарен фонд за Македонија.

Средба Заев ММФ Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

Средба Заев-ММФ: Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

пред една недела - Либертас - Македонија

Премиерот Зоран Заев придружуван од дел од економскиот владин тим денеска оствари средба со шефицата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Јесмин Рахман на која истакна дека Владата е ориентирана кон развој и финансиска стабилност на државата.

Заев ММФ Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

Заев-ММФ: Се создаваат услови за економски развој низ одржливи политики

пред една недела - Локално - Македонија

Премиерот Зоран Заев придружуван од дел од економскиот владин тим денеска оствари средба со шефицата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Јесмин Рахман на која истакна дека Владата е ориентирана кон развој и финансиска стабилност на државата.

Неуставниот и репресивен Закон за јазици утре на главна расправа во Собранието Заев и СДСМ ќе се обидат да дефокусираат со објавување на договорите на странските инвеститори

Неуставниот и репресивен Закон за јазици утре на главна расправа во Собранието, Заев и СДСМ ќе се обидат да дефокусираат со објавување на договорите на странските инвеститори

пред една недела - Курир - Македонија

Тој најави дека Владата денес ќе ги објави договорите за субвенционирање што минатата власт ги случуваше со странските инвеститори.

Времеплов
x