20

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Денешен - Македонија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 3 недели - Start.mk - Економија

За оваа инвестиција вредна милиони евра информираше денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил.

Груевски Нови вработувања во Прилеп германски Акомпласт стартува со работа

Груевски: Нови вработувања во Прилеп, германски Акомпласт стартува со работа

пред 3 недели - Економски - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 3 недели - Вечер - Економија

За оваа инвестиција вредна милиони евра информираше денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Сител - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Прес 24 - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Пулс 24 - Македонија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Денес почнува со работа компанијата Акомпласт  инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

Груевски: Денес почнува со работа компанијата „Акомпласт“, инвестиција која ќе креира 300 нови работни места

пред 3 недели - Република - Економија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Курир - Македонија

Станува збор за реномирана германска компанија, специјализиран производител за пластично модели рање на делови за автомбилската...

Груевски Германската компанија Акомпласт почнува со работа нови вработувања во зоната во Прилеп

Груевски: Германската компанија „Акомпласт“ почнува со работа, нови вработувања во зоната во Прилеп

пред 3 недели - Вистина - Без катеторија

На почетокот на минатата година се постави камен темелник, а еве денес почнува со работа инвестицијата на германската компанија Акомпласт во зоната во Прилеп.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 3 недели - Start.mk - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт", Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 3 недели - Вечер - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт", Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

Во индустриската зона Жабени нови инвестиции и капацитети

пред 3 недели - Денар - Економија

По барање на фабриката „Кронберг и Шуберт“, Општина Битола започна со реализација на проектот за изградба на пристап до фабриката од нејзината десна страна.

Времеплов
x