20
Мицковски На 15 октомври победуваме на 16 октомври бараме предвремени парламентарни избори

Мицковски:На 15 октомври победуваме, на 16 октомври бараме предвремени парламентарни избори

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

На оваа држава и треба ново утро, нов раст, нови промени, промени кои граѓаните сакаат да ги видат. Вртиме нов лист, тргнуваме...

НЕМА ДА ЗНААТ ШТО ГИ СНАШЛО Христијан Мицкоски со силна порака до сигурна победа на 15 ти октомври

НЕМА ДА ЗНААТ ШТО ГИ СНАШЛО: Христијан Мицкоски со силна порака до сигурна победа на 15-ти октомври!

пред 3 недели - Infomax - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ на денешната Конвенција на партијата во Салата „Борис Трајковски“ упати силна порака до кандидатите за градоначалници на таа партија и коалиционите партнери.

 НОВА ЕРА ЗА МАКЕДОНИЈА Ќе ги посетиме сите домови и плоштади и ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во Новата ера

„НОВА ЕРА“ ЗА МАКЕДОНИЈА: Ќе ги посетиме сите домови и плоштади и ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во „Новата ера“!

пред 3 недели - Infomax - Македонија

Да се биде дел од најголемата и најсилната политичка сила која секогаш е на страната на граѓаните подразбира дека си на страната на татковината.

Мицкоски Ќе ги посетиме сите домови и плоштади и ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во Новата Ера

Мицкоски: Ќе ги посетиме сите домови и плоштади и ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во „Новата Ера“

пред 3 недели - Курир - Македонија

-На Македонија и треба ново утро, промени и надеж, на граѓаните им треба сигурност, а кој друг може тоа да го гарантира освен најголемата политичка партија во Македонија ВМРО-ДПМНЕ.

Христијан Мицкоски На 15 октомври победуваме

Христијан Мицкоски: На 15 октомври победуваме!

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО- ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати пред поддржувачите и граѓаните на Република Македонија во...

Мицкоски упати силна порака до кандидатите за градоначалници

Мицкоски упати силна порака до кандидатите за градоначалници

пред 3 недели - Курир - Македонија

-Почитувани кандидати за градоначалници, сонот на оваа генерација политичари е да ја видат својата татковина економски силна и просперитетна, НАТО и ЕУ интегрирана.

Христијан Мицкоски На 15 октомври победуваме

Христијан Мицкоски: На 15 октомври победуваме!

пред 3 недели - Република - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО- ДПМНЕ Христијан Мицкоски се обрати пред поддржувачите и граѓаните на Република Македонија во...

Мицкоски Ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во Новата Ера

Мицкоски: Ќе им кажеме на граѓаните дека имаме јасна визија во „Новата Ера“

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

-На Македонија и треба ново утро, промени и надеж, на граѓаните им треба сигурност, а кој друг може тоа да го гарантира освен најголемата политичка партија во Македонија ВМРО-ДПМНЕ.

Мицковски На 15 октомври победуваме на 16 октомври бараме предвремени парламентарни избори

Мицковски:На 15 октомври победуваме, на 16 октомври бараме предвремени парламентарни избори

пред 3 недели - Вечер - Македонија

На оваа држава и треба ново утро, нов раст, нови промени, промени кои граѓаните сакаат да ги видат. Вртиме нов лист, тргнуваме...

ВМРО-ДПМНЕ гарантира сигурност, промени и надеж!

пред 3 недели - Денешен - Македонија

-На Македонија и треба ново утро, промени и надеж, на граѓаните им треба сигурност, а кој друг може тоа да го гарантира освен најголемата политичка партија во Македонија ВМРО-ДПМНЕ.

Мицковски: Со победа на 15 октомври бараме предвремени парламентарни избори

пред 3 недели - Денешен - Македонија

-Почитувани кандидати за градоначалници, сонот на оваа генерација политичари е да ја видат својата татковина економски силна и просперитетна, НАТО и ЕУ интегрирана.

Мицкоски Победуваме и веднаш бараме предвремени парламентарни избори

Мицкоски: Победуваме и веднаш бараме предвремени парламентарни избори

пред 3 недели - A1on - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски на промоцијата на кандидатите за градоначалници, најави голема победа на локалните избори, промени и нова ера.

Мицковски Ќе понудиме конкретна програма

Мицковски: Ќе понудиме конкретна програма

пред 3 недели - Локално - Македонија

Во СЦ „Борис Трајковски“, пред членството беа промовирани кандидатите за градоначалници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за претстојните локални избори под мотото „Новата ера почнува“.

Времеплов
x