20
Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - Република - Скопје

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Ќе се чисти и разубавува населбата Ченто

Ќе се чисти и разубавува населбата Ченто

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Мрдни со прст  Ченто  чисто ти ќе бидеш

Мрдни со прст: Ченто, чисто ти ќе бидеш

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш" жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување...

Мрдни со прст  Ченто  чисто ти ќе бидеш

Мрдни со прст: Ченто, чисто ти ќе бидеш

пред 3 недели - Република - Скопје

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - Сител - Македонија

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - Вечер - Скопје

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш" жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување...

Акција за чистење и разубавување на Ченто

Акција за чистење и разубавување на Ченто

пред 3 недели - A1on - Македонија

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш” жителите на населбата Ченто на пладне ќе спроведат акција за нејзино чистење и разубавување во делот кај зградите кај последната автобуска станица на линијата 45.

Викендов ќе се спроведе акција за разубавување на Ченто

Викендов ќе се спроведе акција за разубавување на Ченто

пред 3 недели - Скопје Инфо - Скопје

Под мотото „Ченто, чисто ти ќе бидеш”, утре, 23 септември, жителите на населбата Ченто и одговорните соседи ќе се погрижат овој дел од градот да блесне во полн сјај.

Времеплов
x