20
Епидемија на морбили во Гази Баба

Епидемија на морбили во Гази Баба

пред 3 недели - Телма - Македонија

Комисијата за заразни болести прогласи епидемија на морбили на подрачјето на општина Гази Баба и во Кондово откако мали сипаници се дијагностицирани  кај 5 деца.

Прогласена епидемија на Морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на Морбили во Гази Баба

пред 4 недели - Алфа - Македонија

Прогласена е ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба, откако пет деца се примени на Клиниката за инфективни болести.

Епидемија на морбили во делови на Скопје Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

Епидемија на морбили во делови на Скопје- Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

пред 4 недели - MK News - Македонија

Епидемија на морбили во општина Гази Баба откако четири деца од Маџари се хоспитализирани на Инфективна со ова опасно заразно заболување.

Епидемија на морбили во делови на Скопје Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

Епидемија на морбили во делови на Скопје- Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

пред 4 недели - Сител - Македонија

Embedded video for Епидемија на морбили во делови на Скопје- Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација Епидемија на морбили во општина Гази Баба откако четири деца од Маџари се хоспитализирани на Инфективна со ова опасно заразно заболување.

Епидемија на морбили во делови на Скопје Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

Епидемија на морбили во делови на Скопје- Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација

пред 4 недели - Сител - Македонија

Embedded video for Епидемија на морбили во делови на Скопје- Епидемиолозите повикуваат на итна вакцинација Епидемија на морбили во општина Гази Баба откако четири деца од Маџари се хоспитализирани на Инфективна со ова опасно заразно заболување.

Прогласена ограничена епидeмија на морбили во општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидeмија на морбили во општина Гази Баба

пред 4 недели - Алфа - Македонија

Од Комисијата информираат дека пациентите се во стабилна и добра општа состојба. Станува збор за четири деца од Кванташки пазар и едно од Кондово.

Прогласена ограничена епидмија на морбили во општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидмија на морбили во општина Гази Баба

пред 4 недели - Сител - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство прогласи ограничена епидемија на морбили на територијата на...

Епидемија на мали сипаници во Гази Баба Како и кога заразуваат морбилите

Епидемија на мали сипаници во Гази Баба! Како и кога заразуваат морбилите?

пред 4 недели - Факултети - Здравје

Ограничена епидемија на морбили на територија на Гази Баба прогласи Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство.

Прогласена ограничена епидемија на морбили во Гази Баба

Прогласена ограничена епидемија на морбили во Гази Баба

пред 4 недели - Курир - Македонија

Од Комисијата информираат  пациентите се во стабилна и добра општа состојба. Министерството за здравство во соработка со...

Прогласена ограничен епидемија на морбили во Гази Баба

Прогласена ограничен епидемија на морбили во Гази Баба

пред 4 недели - Курир - Македонија

Од Комисијата информираат  пациентите се во стабилна и добра општа состојба. Министерството за здравство во соработка со...

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Start.mk - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Infomax - Здравје

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Start.mk - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена ограничена епидемија на морбили во општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидемија на морбили во општина Гази Баба

пред 4 недели - 24 вести - Македонија

Комисијата за заразни болести прогласи ограничена епидемија на морбили во општина Гази Баба, откако пет лица со симптоми на морбили се примени на Клиниката за инфективни болести.

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Република - Скопје

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена епидемија на мали сипаници во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници во Гази Баба

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Ограничена епидемија на морбили на територијата на Општина Гази Баба прогласи денес Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство.

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Пет деца заболени со сипаници морбили  не ја примиле задолжителната MMR вакцина

Пет деца заболени со сипаници морбили – не ја примиле задолжителната MMR” вакцина

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

Најмалото има една година, најстарото е на возраст од 11 години. Ниту едно од нив не било вакцинирано со задолжителната MMR вакцина.

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - MK News - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена ограничена епидемија на морбили во скопската општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидемија на морбили во скопската општина Гази Баба

пред 4 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство прогласи ограничена епидемија на морбили на територијата на...

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Вечер - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена ограничена епидмија на морбили во општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидмија на морбили во општина Гази Баба

пред 4 недели - A1on - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство прогласи ограничена епидемија на морбили на територијата на...

Прогласена епидемија на мали сипаници морбили во Гази Баба

Прогласена епидемија на мали сипаници (морбили) во Гази Баба

пред 4 недели - Нова ТВ - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Прогласена ограничена епидмија на мали сипаници во општина Гази Баба

Прогласена ограничена епидмија на мали сипаници во општина Гази Баба

пред 4 недели - Либертас - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство прогласи ограничена епидемија на морбили на територијата на...

Во Гази Баба прогласена еподемија на мали сипаници

Во Гази Баба прогласена еподемија на мали сипаници

пред 4 недели - Локално - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство информира дека е прогласена ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Епидемија на мали сипаници во Гази Баба

Епидемија на мали сипаници во Гази Баба

пред 4 недели - Кајгана - Македонија

Комисијата за заразни болести во Министерството за здравство прогласи ограничена епидемија на морбили на територијата на општина Гази Баба.

Времеплов
x