20
Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

Промовиран зборник на најзначајните говори на Путин

пред една недела - A1on - Култура

„Зборови што го менуваат светот“ – зборник од цитати на рускиот претседател Владимир Путин преведени на македонски јазик објави издавачката куќа „Ѓурѓа“ која денеска ја промовираше книгата во соработка со Амбасадата на Руската Федерација во Скопје.

Промоција на книгата  Зборови што го менуваат светот  од Путин

Промоција на книгата "Зборови што го менуваат светот" од Путин

пред една недела - Start.mk - Живот

Во книгата се собрани најзначајни статии и обраќања на рускиот претседател Владимир Путин од 2003 до 2015 година, преведени на македонски јазик.

Промоција на книгата  Зборови што го менуваат светот  од Путин

Промоција на книгата "Зборови што го менуваат светот" од Путин

пред една недела - Вечер - Култура

Во книгата се собрани најзначајни статии и обраќања на рускиот претседател Владимир Путин од 2003 до 2015 година, преведени на македонски јазик.

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

пред една недела - Сител - Македонија

Издавачката куќа „Ѓурѓа“ денеска ќе ја промовира книгата „Зборови што го менуваат светот“ во која се собрани најзначајни статии и обраќања на рускиот претседател Владимир Путин од 2003 до 2015 година, преведени на македонски јазик.

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

пред една недела - +Инфо - Култура

Издавачката куќа „Ѓурѓа“ денеска ќе ја промовира книгата „Зборови што го менуваат светот“ во која се собрани најзначајни статии и обраќања на рускиот претседател Владимир Путин од 2003 до 2015 година, преведени на македонски јазик.

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

Промоција на книгата со најзначајните статии и обраќања на Путин

пред една недела - A1on - Култура

Издавачката куќа „Ѓурѓа“ денеска ќе ја промовира книгата „Зборови што го менуваат светот“ во која се собрани најзначајни статии и обраќања на рускиот претседател Владимир Путин од 2003 до 2015 година, преведени на македонски јазик.

ЗБОРОВИ ШТО ГО МЕНУВААТ СВЕТОТ  Промоција на зборник од говорите на Рускиот претседател Владимир Путин

ЗБОРОВИ ШТО ГО МЕНУВААТ СВЕТОТ: Промоција на зборник од говорите на Рускиот претседател Владимир Путин!

пред една недела - Infomax - Култура

Книгата „Зборови што го менуваат светот“ од рускиот претседател  Владимир Путин ќе биде промовирана в четврток, 12 октомври, со почеток во 12 часот, во хотел „Русија“.

Промоција на книгата „Зборови што го менуваат светот“ од Владимир Путин

пред една недела - Денешен - Македонија

Книгата „Зборови што го менуваат светот“ од рускиот претседател  Владимир Путин ќе биде промовирана в четврток, 12 октомври, со почеток во 12 часот, во хотел „Русија“.

Времеплов
x