20
Боздаг  Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

Боздаг: Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

пред една недела - A1on - Балкан

Турски и американски претставници одлучија да имаат средба со цел да се реши дипломатскиот спор меѓу двете земји-членки на НАТО, изјави денеска турскиот вицепремир Бекир Боздаг.

Боздаг: Договорена е средба за надминување на дипломатската криза

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Турски и американски претставници одлучија да имаат средба со цел да се реши дипломатскиот спор меѓу двете земји-членки на НАТО, изјави денеска турскиот вицепремир Бекир Боздаг.

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон - Чавушоглу за дипломатската криза

пред една недела - Алфа - Свет

Тилерсон ја повика турската Влада да изнесе докази за обвинувањата против двајцата членови на дипломатскиот персонал на САД, кој годинава беа уапсени во Турција, се наведува во соопштението.

Телефонски разговор Тилерсон – Чавушоглу за дипломатската криза

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон - Чавушоглу за дипломатската криза

пред една недела - +Инфо - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Телефонски разговор Тилерсон   Чавушоглу за дипломатската криза

Телефонски разговор Тилерсон – Чавушоглу за дипломатската криза

пред една недела - A1on - Свет

Американскиот државен секретар Рекс Тилерсон синоќа телефонски разговараше со турскиот министер за надворешни работи Мевлут...

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - Start.mk - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана" и набрзо ќе биде надмината, изјави турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек...

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

Наскоро ќе ја надминеме дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - Вечер - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана" и набрзо ќе биде надмината, изјави турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек...

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - Либертас - Свет

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - A1on - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - Сител - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - ТВ Нова - Свет

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Шимшек  Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

Шимшек: Наскоро ќе биде надмината дипломатската криза меѓу САД и Турција

пред една недела - Локално - Балкан

Дипломатската криза меѓу САД и Турција е „претерана“ и набрзо ќе биде надмината, изјави синоќа турскиот вицепремиер Мехмет Шимшек во Вашингтон.

Времеплов
x