20
Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“ на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Трајановски Предвидувам проекти со кои ќе влијаеме на состојбата на воздухот  паркови и зеленило електрични автобуси

Трајановски: Предвидувам проекти со кои ќе влијаеме на состојбата на воздухот - паркови и зеленило, електрични автобуси…

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Денеска ја потпишав изјавата со која се обврзувам за заштита на воздухот во Скопје, на барање на поголем број на здруженија.

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа да обезбедат услови за заштита на воздухот во Скопје

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа да обезбедат услови за заштита на воздухот во Скопје

пред една недела - Start.mk - Македонија

Денеска ја потпишав изјавата со која се обврзувам за заштита на воздухот во Скопје, на барање на поголем број на здруженија.

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа да обезбедат услови за заштита на воздухот во Скопје

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа да обезбедат услови за заштита на воздухот во Скопје

пред една недела - Република - Скопје

Денеска ја потпишав изјавата со која се обврзувам за заштита на воздухот во Скопје, на барање на поголем број на здруженија.

Шилегов Уште од првиот ден ќе започнам со мерки за ослободување на Скопје од енормното загадување

Шилегов: Уште од првиот ден ќе започнам со мерки за ослободување на Скопје од енормното загадување

пред една недела - A1on - Македонија

Како градоначалник на Скопје, уште од првиот ден на сопствениот мандат, ќе започнам сериозен концепт, сериозни мерки, кои ќе придонесат за ослободување на Скопје од енормното загадување.

Трајановски Предвидувам многу проекти со кои директно ќе влијаеме на состојбата на воздухот

Трајановски: Предвидувам многу проекти со кои директно ќе влијаеме на состојбата на воздухот

пред една недела - Курир - Македонија

-Во мојата програма предвидувам многу проекти со кои директно ќе влијаеме на состојбата на воздухот, како што се ново паркови...

Кандидатите за градоначалник на Скопје ја потпишаа Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје ја потпишаа „Платформата за чист воздух"

пред една недела - Start.mk - Македонија

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух" на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - Сител - Македонија

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“ на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје ја потпишаа Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје ја потпишаа „Платформата за чист воздух"

пред една недела - Вечер - Македонија

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух" на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - +Инфо - Скопје

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“ на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје со потпис се обврзаа дека ќе го расчистат отровниот смог

Кандидатите за градоначалник на Скопје со потпис се обврзаа дека ќе го расчистат отровниот смог

пред една недела - еМАГАЗИН - Живот

По иницијатива на О2 коалицијата за чист воздух, која подготви платформа со барања за чист воздух и остварување на правото...

Активностите за чист воздух ги скараа кандидатите за градоначалник на Скопје од СДСМ и ВМРО ДПМНЕ

Активностите за чист воздух ги скараа кандидатите за градоначалник на Скопје од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Кандидатите за градоначалник на Град Скопје потпишаа „Платформа за чист воздух“ на иницијатива на „Коалицијата за чист воздух“.

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - A1on - Македонија

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“ на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа дека ќе се грижат за чиста средина

Кандидатите за градоначалник на Скопје се обврзаа дека ќе се грижат за чиста средина

пред една недела - Локално - Македонија

Kандидатите за градоначалник на Скопје денеска потпишаа изјава со која ја прифаќаат платформата на „Коалицијата O2“ за чист воздух и за остварување на правото за чиста животна средина.

ЛИ 2017 Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за Платформата за чист воздух

ЛИ 2017/ Кандидатите за градоначалник на Скопје потпишаа изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - Либертас - Македонија

Шест од осумте кандидати за градоначалник на Град Скопје денеска ја потпишаа изјавата за почитување на „Платформата за чист воздух“ на граѓанската иницијатива О2 коалиција за чист воздух.

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - A1on - Македонија

Изјава за почитување на „Платформата за чист воздух“ треба да потпишат денеска кандидатите за градоначалници на Скопје. „Платформата...

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - Сител - Македонија

Изјава за почитување на „Платформата за чист воздух“ треба да потпишат денеска кандидатите за градоначалници на Скопје. „Платформата...

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за Платформата за чист воздух

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Изјава за почитување на „Платформата за чист воздух“ треба да потпишат денеска кандидатите за градоначалници на Скопје. „Платформата...

ЛИ2017 Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за Платформата за чист воздух

ЛИ2017/Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - Либертас - Македонија

Изјава за почитување на „Платформата за чист воздух“ треба да потпишат денеска кандидатите за градоначалници на Скопје. „Платформата...

Кандидатите за градоначалник на Скопје ќе потпишат изјава за „Платформата за чист воздух“

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Изјава за почитување на „Платформата за чист воздух“ треба да потпишат денеска кандидатите за градоначалници на Скопје. „Платформата...

Македонија ќе биде зелена ќе возиме велосипеди а загадениот воздух ќе стане минато ветуваат политичарите

Македонија ќе биде зелена, ќе возиме велосипеди, а загадениот воздух ќе стане минато, ветуваат политичарите

пред една недела - Факултети - Живот

Да се надомести заленилото во Скопје Гасификацијата на Битола ќе го реши проблемот

ШИЛЕГОВ ЗАБОРАВИЛ НА ВЛАДЕЕЊТО НА СДС Шилегов нуди чист воздух а СДСМ владееше без закон за индустриско загадување

ШИЛЕГОВ ЗАБОРАВИЛ НА ВЛАДЕЕЊТО НА СДС: Шилегов нуди чист воздух а СДСМ владееше без закон за индустриско загадување!

пред една недела - Infomax - Македонија

Еден од главните адути на Петре Шилегов кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје, сакајќи да ја освои титулата „градски...

Шилегов нуди чист воздух а СДСМ владееше без закон за индустриско загадување

пред една недела - Денешен - Македонија

Еден од главните адути на Петре Шилегов кандидатот на СДСМ за градоначалник на Скопје, сакајќи да ја освои титулата „градски...

Колариќ Шилегов ги лаже скопјани ветува проекти кои веќе се реализирани

Колариќ: Шилегов ги лаже скопјани, ветува проекти кои веќе се реализирани

пред една недела - Курир - Македонија

-Шилегов во недостаток на идеи и капацитет ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ и ветува работи кои се веќе реализирани. Шилегов...

Колариќ Шилегов ги лаже скопјани ветува проекти кои веќе се реализирани

Колариќ: Шилегов ги лаже скопјани, ветува проекти кои веќе се реализирани

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Патологијата во СДС и е веќе позната на јавноста, лагите и манипулациите и ветувањата на ветер и магла ги срозија граѓаните и ја носат државата кон една огромна бездна.

Колариќ Шилегов во недостаток на идеи и капацитет ги копира проектите на ВМРО ДПМНЕ

Колариќ: Шилегов во недостаток на идеи и капацитет ги копира проектите на ВМРО-ДПМНЕ

пред една недела - A1on - Македонија

„Патологијата во СДС и е веќе позната на јавноста, лагите и манипулациите и ветувањата на ветер и магла ги срозија граѓаните и ја носат државата кон една огромна бездна.

#ЌеПоцркаме без заедничка борба и со трпење загадување за социјален мир

#ЌеПоцркаме без заедничка борба и со трпење загадување за социјален мир

пред една недела - Радио МОФ - Без катеторија

Претставници од институции, активисти, луѓе од ИТ-секторот и повеќе граѓани преку јавната дебата „Не оставај на друг, дојди за чист воздух“ во МКЦ укажаа на потребата за заедничка борба против загадувањето.

Коце Трајановски Продажбата на Топлификација е еден од директните причинители за загадувањето на Скопје

Коце Трајановски: Продажбата на Топлификација е еден од директните причинители за загадувањето на Скопје

пред една недела - Прес 24 - Колумни

Предизборни интервјуа на кандидатите за градоначалници. Во предизборниот период Прес24 побара интервјуа со најголем дел од канидатите за градоначалници во скопските општини,  но и од останатите градови.

Коце Трајановски Продажбата на Топлификација е еден од директините причинители за загадувањето на Скопје

Коце Трајановски: Продажбата на Топлификација е еден од директините причинители за загадувањето на Скопје

пред една недела - Прес 24 - Колумни

Предизборни интервјуа на кандидатите за градоначалници. Во предизборниот период Прес24 побара интервјуа со најголем дел од канидатите за градоначалници во скопските општини,  но и од останатите градови.

Времеплов
x