20
Анализа  Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

пред една недела - Start.mk - Свет

Шведска е прва држава во светот по тоа што сè повеќе ја исфрла готовината од употреба. Студијата направена од Државниот институт...

Во оваа држава веќе нема да се плаќа со пари  само со картички

Во оваа држава веќе нема да се плаќа со пари, само со картички

пред една недела - Република - Свет

Шведска е прва држава во светот по тоа што сè повеќе ја исфрла готовината од употреба. Студијата направена од Државниот институт...

Нема веќе кеш,само картици: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Шведска е прва држава во светот по тоа што сè повеќе ја исфрла готовината од употреба. Студијата направена од Државниот институт...

Анализа  Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

пред една недела - Вечер - Свет

Шведска е прва држава во светот по тоа што сè повеќе ја исфрла готовината од употреба. Студијата направена од Државниот институт...

Анализа  Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

Анализа: Шведска ќе биде првата држава во светот која ќе ја укине готовината

пред една недела - A1on - Економија

Шведска е прва држава во светот по тоа што сè повеќе ја исфрла готовината од употреба. Студијата направена од Државниот институт...

Времеплов
x