20
Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред една недела - Сител - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред една недела - Start.mk - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти МНР, во рамките на своето обраќање Димитров го претстави оптимизмот, кој завладеа во македонското општество...

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

пред една недела - A1on - Македонија

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата.

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред една недела - Вечер - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

Димитров се обрати пред постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ

пред една недела - Локално - Македонија

Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров се обрати пред Постојаните претставници на земјите учеснички во ОБСЕ во рамки на сесијата на Постојаниот совет на Организацијата.

Димитров денеска на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена

Димитров денеска на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена

пред една недела - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија Никола Димитров денеска ќе се обрати на сесија на Постојаниот совет на ОБСЕ во Виена.

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

Димитров на состанок на Постојаниот совет на ОБСЕ

пред една недела - Либертас - Македонија

Македонија е силно решена да ја искористи новата шанса за конечно етаблирање на држвата во семејството на развиените демократски...

Времеплов
x