20
Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес (12 октомври, 2017 година) оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Курир - Македонија

-Од страна на ВМРО-ДПМНЕ беше посочено дека во текот на кампањата се забележени низа прекршувања на изборниот процес, физички инциденти, демолирања на штабови, како и злоупотреба на државните ресурси во партиски цели.

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Никола Груевски денесска оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

ВМРО-ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

пред една недела - +Инфо - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска оствари средба со амбасадорите на САД и на државите членки на Европската Унија и НАТО во Македонија.

Средба на Груевски со амбасадорите на САД држави членки на ЕУ и НАТО Потребни се избори по највисоки стандарди

Средба на Груевски со амбасадорите на САД, држави членки на ЕУ и НАТО: Потребни се избори по највисоки стандарди

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија, информираа од партијата.

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

пред една недела - Либертас - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска имал средба со амбасадорите на САД, на државите членки на Европската Унија...

Средба на Груевски со амбасадорите на САД држави членки на ЕУ и НАТО Потребни се избори по највисоки стандарди

Средба на Груевски со амбасадорите на САД, држави членки на ЕУ и НАТО: Потребни се избори по највисоки стандарди

пред една недела - Локално - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија, информираа од партијата.

Времеплов
x