20
Груевски Сè додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина за подобро утре и напредок

Груевски: Сè додека постоиме, ќе работиме за подобра сегашност и иднина, за подобро утре и напредок

пред една недела - Република - Македонија

Неколку дена не делат до гласање и до големата победа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“. Ова не се само обични локални избори, вашата одлука овој пат е многу важна.

Груевски Се додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина за подобро утре и напредок

Груевски: Се додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина, за подобро утре и напредок

пред една недела - Курир - Македонија

-Нашата задача се создавање дела, нудење на решенија наместо празни зборови. Затоа создаваме и никогаш не се откажува затоа што патот мора да се изоди, идејата мора да се живее.

ГРУЕВСКИ ОД МИТИНГОТ ВО ВЕЛЕС Се додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина за подобро утре и напредок

ГРУЕВСКИ ОД МИТИНГОТ ВО ВЕЛЕС: Се додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина, за подобро утре и напредок!

пред една недела - Infomax - Македонија

Неколку дена не делат до гласање и до големата победа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“. Ова не се само обични локални избори, вашата одлука овој пат е многу важна.

Груевски од Велес: Се додека постоиме ќе работиме за подобра сегашност и иднина

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Неколку дена не делат до гласање и до големата победа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“. Ова не се само обични локални избори, вашата одлука овој пат е многу важна.

Груевски 15 октомври е почетокот на новата ера новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

Груевски: 15 октомври е почетокот на новата ера, новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржа во скопски Аеродром истакна дека има уште само неколку дена до изборите на 15 октомври.

Груевски 15 октомври е почетокот на новата ера новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

Груевски: 15 октомври е почетокот на новата ера, новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

пред една недела - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржа во скопски Аеродром истакна дека има уште само неколку дена до изборите на 15 октомври.

Груевски 15 октомври е почетокот на новата ера новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

Груевски: 15 октомври е почетокот на новата ера, новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

пред една недела - Курир - Македонија

-Ние ја даваме нашата можност за да направиме и да создадеме нешто за нашата држава. Нашата љубов е заедничка со нашиот народ и нашата земја.

Груевски: 15 октомври е почетокот на новата ера, напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржа во скопски Аеродром истакна дека има уште само неколку дена до изборите на 15 октомври.

15 октомври е почетокот на новата ера новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

15 октомври е почетокот на новата ера, новиот напредок и доаѓањето на светлината во Македонија

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржа во скопски Аеродром истакна дека има уште само неколку дена до изборите на 15 октомври.

Груевски Ние сме партија на граѓаните на Македонија и гаранција за силна држава

Груевски: Ние сме партија на граѓаните на Македонија и гаранција за силна држава

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржува во Шуто...

Груевски Ние сме партија на граѓаните на Македонија и гаранција за силна држава

Груевски: Ние сме партија на граѓаните на Македонија и гаранција за силна држава

пред една недела - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржува во Шуто...

Груевски: Ние сме гаранција за силна држава

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на вечерашниот митинг кој Коалицијата „За подобра Македонија“ го одржува во Шуто...

Времеплов
x