20
Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Коневски: Во Аеродром ќе се изгради затворен базен, современ фитнес и тениски центар

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски...

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред една недела - Start.mk - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред една недела - Република - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

пред една недела - Курир - Македонија

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени изнесува 17.

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во програмата има уште многу проекти за подобар живот

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар зелен парк

Коневски ќе го започне третиот мандат со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, зелен парк

пред една недела - Република - Скопје

Со огромна чест и задоволство ја прифатив кандидатурата за трет мандат. Изминатите осум години можевте да се уверите дека јас сум човек кој секогаш остава реализираните дела да говорат за мојот успех како градоначалник.

Коневски Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен современ фитнес центар тениски центар како и нов зелен парк во Аеродром

Коневски: Во иднина продолжуваме со изградба на затворен базен, современ фитнес центар, тениски центар, како и нов зелен парк во Аеродром

пред една недела - Курир - Македонија

-Фокусот во овој моментсакам да го ставам на проектите што ќе ги реализираме наредните четири години.Аеродром е демографски...

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево  најави Коневски

Целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево – најави Коневски

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред една недела - Курир - Македонија

Покрај изградбата на спортска сала, со што ќе се обезбедат услови за спорт за учениците од основното училиште изградбата...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред една недела - Денешен - Македонија

Кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски, пред граѓаните на Долно Лисиче истакна дека доколку ја добие поддршката...

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

Коневски најави целосна реконструкција на главната улица во Долно Лисиче кон Драчево

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Ивица Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Ивица Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Двата позначајни проекти меѓу нив се изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ и првата детска градинка во Долно Лисиче ќе бидат реализирани доколку ја добиеме вашата поддршка.

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

Долно Лисиче ќе добие спортска сала и детска градинка

пред една недела - Република - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Аеродром, кој е и актуелен градоначалник, Ивица Коневски денеска се сретна со жителите на Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - +Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Кандидатот за градоначалник на општина А еродром пак од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, И вица К оневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Сител - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

пред една недела - Република - Скопје

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Курир - Македонија

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - A1on - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка, најави денеска кандидатот за градоначалник на општина Аеродорм од ВМРО-ДПМНЕ, Ивица Коневски.

ЛИ 2017 Коневски Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

ЛИ 2017/ Коневски: Долно Лисиче ќе добие детска градинка и спортска сала

пред една недела - Либертас - Македонија

Кандидатот за градоначалник на општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалициските партнери Ивица Коневски денеска ги промовираше проектите за изградба на училишна спортска сала во основното училиште „Гоце Делчев“ во Долно Лисиче и нова детска градинка.

Коневски Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

Коневски: Долно Лисиче ќе добие градинка и спортска сала

пред една недела - Локално - Македонија

-Од бројните проекти што ги предвидовме во предизборната програма за Општина Аеродром, денеска ги промовираме проектите што ги предвидовме во програматa за Долно Лисиче.

Времеплов
x