20
Од денес до сабота  Пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје

Од денес до сабота: Пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје

пред една недела - Скопје Инфо - Скопје

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните за времен сообраќаен режим поради партиски митинг кој ќе се одржи утре во Скопје.

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

пред една недела - MK News - Македонија

Сообраќајот на булеварот Илинден на потегот од крстосниците со булеварите Гоце Делчев и Св. Климент Охридски од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

пред една недела - +Инфо - Скопје

Сообраќајот на булеварот Илинден на потегот од крстосниците со булеварите Гоце Делчев и Св. Климент Охридски од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Не возете накај влада: „Илинденска“ затворена поради митингот на ВМРО-ДПМНЕ

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Министерството за внатрешни работи информира дека поради предизборен митинг вечер, од 22 часот до сабота, до 2 часот изутрината, во двата правца ќе биде пренасочен сообраќајот на булеварот „Илинден“.

 Илинденска  ќе биде затворена во двата правци до сабота

„Илинденска“ ќе биде затворена во двата правци до сабота

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Сообраќајот на булеварот „Илинден“ на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Нема возење по  Илинденска  од вечерва до сабота

Нема возење по „Илинденска“ од вечерва до сабота

пред една недела - Start.mk - Македонија

Сообраќајот на булеварот „Илинден“ на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Нема возење по  Илинденска  од вечерва до сабота

Нема возење по „Илинденска“ од вечерва до сабота

пред една недела - Република - Скопје

Сообраќајот на булеварот „Илинден“ на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Сообраќајот на булеварот „Илинден“ на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

Булеварот пред Владата од вечерва до сабота затворен за сообраќај

пред една недела - Либертас - Македонија

Сообраќајот на булеварот „Илинден“ на потегот од крстосниците со булеварите „Гоце Делчев“ и „Св. Климент Охридски“ од 22 часот вечерва до 2 часот во сабота ќе биде во прекин во двата правци, соопшти МВР.

Времеплов
x