20
Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - Алфа - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите за градоначалници на Град Скопје и на општина Аеродром Коце Трајановски и Ивица Коневски.

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - +Инфо - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред една недела - Република - Скопје

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Трајановски Коневски ја направи Аеродром општина за пример

Трајановски: Коневски ја направи Аеродром општина за пример

пред една недела - Start.mk - Македонија

На првиот митинг денеска на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром пред граѓаните се обрати и кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски.

Груевски Ова не се обични локални избори се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

Трајановски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајановски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред една недела - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Трајковски Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

Трајковски: Со Коневски направивме многу за напредок на Аеродром и Скопје, со вашата поддршка така ќе продолжиме и после изборите

пред една недела - Курир - Македонија

-ВМРО ДПМНЕ и коалицијата за Подобра Македонија е партија и коалиција која  она што го ветува и го исполнува. На локални...

Груевски Ова не се обични локални избори се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - Локално - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите...

ЛИ2017 Груевски На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

ЛИ2017/ Груевски: На изборите се одлучува каква иднина ќе има нашата држава

пред една недела - Либертас - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски вечерва од митингот во скопски Аеродром побара поддршка од граѓаните за кандидатите за...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред една недела - Start.mk - Македонија

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Нов мост на Вардар кај Аеродром жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

Нов мост на Вардар кај Аеродром, жителите на Маџари бараат надвозник кај пругата

пред една недела - Вечер - Скопје

Еден од капиталните проекти за подобрување на сообраќајот во Скопје е изградбата на нов мост на реката Вардар и поврзување...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Сител - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред една недела - Start.mk - Македонија

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски:Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост!

пред една недела - Република - Скопје

Предизборните активности за локалните избори влегуваат во своето финале. Актуелниот и кандидатот за уште еден градоначалнички мандат за Аеродром, од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ивица Коневски денеска промовираше нов проект за граѓаните од оваа општина.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Курир - Македонија

Тие го промовираа заедничкиот проект за изградба на мост преку реката Вардар од Спортскиот центар „Јане Сандански“ кон општина Гази Баба, со што ќе се поврзат двете општини и во голема мера ќе се олесни движењето на граѓаните.

Трајановски Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

Трајановски: Ново сообраќајно поврзување за Аеродром преку изградба на нов мост на реката Вардар

пред една недела - A1on - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - +Инфо - Скопје

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Денешен - Македонија

Кандидатите за градоначалници на Град Скопје и општина Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски и Ивица Коневски денес најавија нов проект.

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - A1on - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

ЛИ2017 Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

ЛИ2017/ Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Либертас - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Коневски Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

Коневски: Аеродром и Гази Баба ќе се поврзат со нов мост

пред една недела - Локално - Македонија

Кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ Ивица Коневски денеска најави...

Трајановски најави продолжување на булеварот Борис Трајковски до Драчево и нов кружен тек

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред една недела - Сител - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски најави продолжување на булеварот „Борис Трајковски“ до Драчево и нов кружен тек

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Нови и модерни сообраќајни решенија во насока на подобрување на сообраќајот во Скопје е еден од главните приоритети на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ за наредните 4 години.

Трајановски со капитален проект Ќе продолжиме со проширување на Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Трајановски со капитален проект: Ќе продолжиме со проширување на „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред една недела - Курир - Македонија

-Во три фази го направивме овој булевар од рампата во Кисела Вода до почетокот на Пинтија. Во должина од околу 5 километри и вредност од 7,7 милиони евра.

Капитален проект на Трајановски  Ќе продолжиме со проширување на булеварот Борис Трајковски до влезот на Драчево каде ќе изградиме и кружен тек

Капитален проект на Трајановски: Ќе продолжиме со проширување на булеварот „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

пред една недела - Република - Скопје

Градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски, кој е кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните избори, потсетува дека булеварот „Борис Трајковски“ е еден од најважните сообраќајни проекти кои се спроведува.

Времеплов
x