20
Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

пред 5 дена - Start.mk - Економија

Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните. Тутунскиот...

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

пред 5 дена - Start.mk - Економија

Тутунскиот комбинат е подготвен во престојната откупна реколта да откупи околу 2 милиони и 650 илјади килограми тутун, а...

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

пред 5 дена - Република - Економија

Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните Тутунскиот...

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

Откуп на тутун во Прилеп ќе почне на 15 ноември

пред 5 дена - Вечер - Економија

Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните. Тутунскиот...

Откуп на тутун во прилеп ќе почне на 15 ноември

Откуп на тутун во прилеп ќе почне на 15 ноември

пред 5 дена - Сител - Економија

Embedded video for Откуп на тутун во прилеп ќе почне на 15 ноември Годинашната тутунска реколта е специфична, тутунот е со добар квалитет, но количините се нешто помали од очекуваните.

Станкоски  Претходните менаџери на ТК   Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Станкоски: Претходните менаџери на ТК – Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - A1on - Економија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат – Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Станкоски  Претходните менаџери на тутунскиот комбинат Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Станкоски: Претходните менаџери на тутунскиот комбинат Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - Start.mk - Економија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат - Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Милионски штети во прилепскиот Тутунски комбинат  Бившите менаџери се луксузирале по казина и скапи продавници

Милионски штети во прилепскиот Тутунски комбинат: Бившите менаџери се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - еМАГАЗИН - Економија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат - Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Станкоски  Претходните менаџери на тутунскиот комбинат Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Станкоски: Претходните менаџери на тутунскиот комбинат Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - Вечер - Економија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат - Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Станкоски  Финансиски и економски пустош остави претходното раководство

Станкоски: Финансиски и економски пустош остави претходното раководство

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

За сите кои учествувале во финансискиот скандал ќе има кривични пријави, бидејќи вкупниот долг е над една милијарда и 200...

Станкоски  Претходните менаџери на ТК   Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Станкоски: Претходните менаџери на ТК – Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - Локално - Економија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат – Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Станкоски  Претходните менаџери на ТК   Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

Станкоски: Претходните менаџери на ТК – Прилеп се луксузирале по казина и скапи продавници

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Енормно трошење пари од менаџерскиот тим во изминатите 11 години, со што се предизвикани штети од неколку милиони евра, констатира новото раководство на Тутунскиот комбинат – Прилеп по едномесечното раководење со компанијата.

Времеплов
x