20
Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Сител - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Локални избори 2017 Завршува кампањата од полноќ молк

Локални избори 2017: Завршува кампањата, од полноќ молк

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

На полноќ завршува изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела, на 15-ти октомври. Коалицијата „Живот...

Завршува кампањата од полноќ предизборен молк

Завршува кампањата, од полноќ предизборен молк

пред една недела - Start.mk - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Завршува кампањата од полноќ молк

Завршува кампањата, од полноќ молк

пред една недела - +Инфо - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Курир - Македонија

Коалицијата „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе ја заокружи кампањата со средби со граѓани во Дебарца и Вевчани, и со митинзи во Струга и Охрид.

Завршува кампањата од полноќ предизборен молк

Завршува кампањата, од полноќ предизборен молк

пред една недела - Република - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Последен ден од кампањата за локалните избори

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Партиите, коалициите и независните кандидати денеска со митинзи и со средби со граѓани ја завршуваат изборната кампања за претстојните локални избори.

Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Вистина - Без катеторија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Денешен - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Последен ден од кампањата за локалните избори

Последен ден од кампањата за локалните избори

пред една недела - 24 вести - Македонија

Партиите, коалициите и независните кандидати и денеска со митинзи и со средби со граѓани ја завршуваат изборната кампања за претстојните локални избори.

Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - A1on - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

Од полноќ предизборен молк Завршува кампањата за првиот круг

Од полноќ предизборен молк: Завршува кампањата за првиот круг

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Гласањето в недела на 15 октомври почнува во седум и ќе трае до 19 часот.

Последен ден од кампањата за локалните избори

Последен ден од кампањата за локалните избори

пред една недела - A1on - Македонија

Партиите, коалициите и независните кандидати денеска со митинзи и со средби со граѓани ја завршуваат изборната кампања за претстојните локални избори.

Завршува кампањата од полноќ молк пред неделните локални избори

Завршува кампањата, од полноќ молк пред неделните локални избори

пред една недела - Локално - Македонија

На полноќ завршува дваесетдневната изборна кампања и почнува молкот пред локалните избори во недела. Коалицијата „Живот во...

ДИК распределба на материјали

ДИК распределба на материјали

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Доверливиот изборен материјал стигна до општинските изборни комисии . ДИК почна со дистрибуција и примопредавање на материлајите за локалните избори кои треба да се одржат во недела.

ДИК го достави избирачкиот материјал  Се е подготвено за гласањето в недела

ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела

пред една недела - Сител - Македонија

Embedded video for ДИК го достави избирачкиот материјал - Се е подготвено за гласањето в недела ДИК ја започна дистрибуцијата...

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

Доверливиот изборен материјал дистрибуиран до општинските комисии

пред една недела - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија од утрово започна и со дистрибуција на доверливиот материјал до општинските изборни комисии, за изборите закажани за в недела.

ДИК Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

ДИК: Во тек е дистрибуцијата на изборниот материјал

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал до општинските изборни комисии за локалните избори, закажани за 15-ти октомври.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред една недела - Алфа - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Локални избори 2017 Уште два дена кампања

Локални избори 2017: Уште два дена кампања

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

В петок на полноќ почнува изборниот молк, а партиите, коалициите и независните кандидати уште два дена ќе ја претставуваат програмата пред претстојните локални избори.

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

Почана дистрибуцијата на изборниот материјал

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Државната изборна комисија изутрината почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за 15-ти октомври.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред една недела - Start.mk - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

ДИК почна со распределба на изборниот материјал

пред една недела - Република - Македонија

Државната изборна комисија денеска почна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред една недела - Start.mk - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуција на доверливиот изборен материјал

пред една недела - Сител - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

ДИК почна со дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред една недела - Телма - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Почна дистрибуцијата на доверливиот изборен материјал

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) денеска започна со дистрибуција и примопредавање на доверливиот изборен материјал на општинските изборни комисии (ОИК) за локалните избори закажани за во недела.

Уште два дена изборна кампања за локалните избори

Уште два дена изборна кампања за локалните избори

пред една недела - Сител - Македонија

Партиите, коалициите и независните кандидати денеска низ повеќе градови и населени места ја продолжуваат кампањата за претстојните локални избори на 15 октомври.

Времеплов
x