20
Со растот на бројот на мигранти  состојбата на островите станува критична

Со растот на бројот на мигранти, состојбата на островите станува критична

пред една недела - Start.mk - Балкан

Бројот на новопристигнати мигранти во Грција изнесуваше околу 1.500 во август и порасна на 2.428 во септември Со зголемување...

Со растот на бројот на мигранти  состојбата на грчките острови станува критична

Со растот на бројот на мигранти, состојбата на грчките острови станува критична

пред една недела - Сител - Балкан

Со зголемување на бројот на бегалци и мигранти кои пристигнуваат на грчките острови на Егејот, состојбата во прифатните центри повторно станува критична, објави грчкиот весник „То Вима“.

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - Курир - Балкан

Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, . Нема податоци за материјални штети или жртви.

ГРЦИЈА: Со растот на бројот на мигранти, состојбата станува критична

пред една недела - ТВ Нова - Без катеторија

Со зголемување на бројот на бегалци и мигранти кои пристигнуваат на грчките острови на Егејот, состојбата во прифатните центри повторно станува критична, објави грчкиот весник „То Вима“.

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - Сител - Балкан

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - ТВ Нова - Без катеторија

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Со растот на бројот на мигранти  состојбата на грчките острови станува критична

Со растот на бројот на мигранти, состојбата на грчките острови станува критична

пред една недела - +Инфо - Свет

Со зголемување на бројот на бегалци и мигранти кои пристигнуваат на грчките острови на Егејот, состојбата во прифатните центри повторно станува критична, објави грчкиот весник „То Вима“.

Со растот на бројот на мигранти  состојбата на грчките острови станува критична

Со растот на бројот на мигранти, состојбата на грчките острови станува критична

пред една недела - A1on - Балкан

Со зголемување на бројот на бегалци и мигранти кои пристигнуваат на грчките острови на Егејот, состојбата во прифатните центри повторно станува критична, објави грчкиот весник „То Вима“.

Грчкиот остров Крит погоден од земјотрес

Грчкиот остров Крит погоден од земјотрес

пред една недела - Пулс 24 - Балкан

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Со растот на бројот на мигранти  состојбата на островите станува критична

Со растот на бројот на мигранти, состојбата на островите станува критична

пред една недела - Вечер - Балкан

Бројот на новопристигнати мигранти во Грција изнесуваше околу 1.500 во август и порасна на 2.428 во септември Со зголемување...

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - 24 вести - Свет

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Уште еден земјотрес ја стресе Грција

Уште еден земјотрес ја стресе Грција

пред една недела - Прес 24 - Балкан

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - A1on - Балкан

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

Земјотрес го погоди грчкиот остров Крит

пред една недела - Локално - Балкан

Земјотрес со интензитет од 3,8 степени, според Рихтеровата скала, утрово беше регистриран на грчкиот остров Крит. Земјотресот се случил на длабочина од десет километри, со епицентарот на 69 километри јужно од островот, .

Умерен земјотрес во Грција

Умерен земјотрес во Грција

пред една недела - Сител - Балкан

Земјотрес со интензитет  од  5,1 степени според Рихтеровата скала синоќа е регистриран во Егејското Море, соопшти американскиот Институт за геофизика.

Умерен земјотрес во Грција

Умерен земјотрес во Грција

пред една недела - Курир - Балкан

Епицентарот на потресот бил на островите Споради, во близина на островот Евбеја. Нема информации за жртви. Тагови: грција...

Силен земјотрес ја стресе Грција

Силен земјотрес ја стресе Грција

пред една недела - Прес 24 - Балкан

Земјотрес со интензитет  од  5,1 степени според Рихтеровата скала синоќа е регистриран во Егејското Море, соопшти американскиот Институт за геофизика.

Умерен земјотрес во Грција

Умерен земјотрес во Грција

пред една недела - +Инфо - Свет

Земјотрес со интензитет од 5,1 степени според Рихтеровата скала синоќа е регистриран во Егејското Море, соопшти американскиот Институт за геофизика.

Умерен земјотрес во Грција

пред една недела - ТВ Нова - Без катеторија

Земјотрес со интензитет од 5,1 степени според Рихтеровата скала синоќа е регистриран во Егејското Море, соопшти американскиот Институт за геофизика.

Умерен земјотрес во Грција

Умерен земјотрес во Грција

пред една недела - A1on - Балкан

Земјотрес со интензитет од 5,1 степени според Рихтеровата скала синоќа е регистриран во Егејското Море, соопшти американскиот Институт за геофизика.

Земјотрес од 5 1 на Рихтер во Егејското Море

Земјотрес од 5,1 на Рихтер во Егејското Море

пред една недела - Локално - Балкан

Епицентарот на земјотресот се наоѓа во Егејското Море, веднаш до архипелагот Споради. Земјотрес со интензитет од 5,1 степени според Рихтеровата скала беше регистриран во Егејското Море, соопшти Американскиот геолошки топографски институт.

Два земјотреси ја стресоа Македонија

Два земјотреси ја стресоа Македонија

пред една недела - Република - Живот

Земјотрес од 3,2 степени според Рихтер пред повеќе од половина час бил почуствуван во близина на Ресен. Според Европскиот...

Времеплов
x