20
Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред една недела - Република - Без катеторија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

ЗА ЕДЕН ДЕН, 11 СООБРАЌАЈКИ: Едно лице е потешко повредено

пред една недела - ТВ Нова - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред една недела - Курир - Хроника

Како што информира МВР, вчера полицијата открила и санкционирала пет возачи кои се движеле со брзина поголема од дозволената,...

Едно лице тешко повредено во сообраќајка во Скопје

Едно лице тешко повредено во сообраќајка во Скопје

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред една недела - Либертас - Македонија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред една недела - A1on - Македонија

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје  едно лице тешко повредено

Изминатите 24 часа 11 сообраќајки во Скопје, едно лице тешко повредено

пред една недела - Локално - Хроника

Вкупно 11 сообраќајни незгоди се случиле во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во една од нив, потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Курир - Македонија

Како што информира МВР, во вторникот сообраќајната полиција извршила увид на седум сообраќајни незгоди, од кои во една потешко било повредено едно лице, во четири полесно биле повредени четири лица, а две поминале само со материјална штета.

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Сител - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Република - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

16 сообраќајќи  2 лице потешко повредени на улиците во Скопје

16 сообраќајќи, 2 лице потешко повредени на улиците во Скопје

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Две лица се потешко повредени во сообраќајни несреќи во Скопје

Две лица се потешко повредени во сообраќајни несреќи во Скопје

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско  потешко повредени две лица

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско, потешко повредени две лица

пред една недела - +Инфо - Скопје

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско Скопје, 12 октомври 2017 (МИА) - Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди.

Многу несреќи за празникот во Македонија

Многу несреќи за празникот во Македонија

пред една недела - Прес 24 - Скопје

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Бркај работа - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Во две од нив потешко биле повредени две лица, во девет со полесни повреди се здобиле 14 лица, а пет сообраќајки поминале само со материјална штета.

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - ТВ Нова - Хроника

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - A1on - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

Изминатите два дена 16 сообраќајки во скопско

пред една недела - Либертас - Македонија

Во текот на изминатите два дена на подрачјето на СВР Скопје се случиле вкупно 16 сообраќајни незгоди. Во две од нив потешко...

Времеплов
x