20
Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред една недела - Сител - Балкан

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

пред една недела - Start.mk - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред една недела - Курир - Свет

Тој истакна дека грчката економија е на пат кон заздравување, додавајќи дека Грција ги исполнува фискалните цели, доделува социјална помош и поставува основи за нов економски и продуктивен модел во земјата по меморандумите.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред една недела - A1on - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Атина  Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

Атина: Нема да има дополнителни мерки за штедење во 2018 година

пред една недела - +Инфо - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

Во Грција нема да има дополнителни мерки за штедење

пред една недела - Вечер - Економија

Во 2018 година нема да бидат преземени дополнителни мерки за штедење, изјави портпаролот на грчката Влада, Димитрис Цанакопулос.

Времеплов
x