20
Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Професионален војник починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со своите колеги учествувал во гасење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од единица на АРМ.

Трагедија во македонската армија  Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

Трагедија во македонската армија: Почина професионален војник по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Сител - Македонија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Пулс 24 - Хроника

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Курир - Хроника

– По завршување на интервенцијата, професионалниот војник најпрвин пријавил дека не се чувствува добро, по што видно му се слошило.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Република - Без катеторија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ во болницата во Неготино

Почина професионален војник на АРМ во болницата во Неготино

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Професионалниот војник  О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - +Инфо - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Канал 5 - Македонија

- По завршување на интервенцијата, професионалниот војник најпрвин пријавил дека не се чувствува добро, по што видно му се слошило.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - A1on - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник по гаснење пожар за време на вежба

Почина професионален војник по гаснење пожар за време на вежба

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

35 годишниот професионален војник  О.Х. починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

По гаснење пожар на Криволак  почина професионален војник на АРМ

По гаснење пожар на Криволак, почина професионален војник на АРМ

пред една недела - Канал 77 - Хроника

Синоќа во Здравствениот дом во Неготино починал триесет и петгодишниот професионален војник О.Х откако претходно со свои...

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Кајгана - Хроника

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Почина професионален војник на АРМ  по гаснење пожар на Криволак

Почина професионален војник на АРМ, по гаснење пожар на Криволак

пред една недела - Локално - Македонија

Професионалниот војник О.Х. (35) починал синоќа во Здравствениот дом во Неготино, откако претходно со свои колеги учествувал во гаснење пожар на армискиот полигон Криволак, кој избувнал по извршено планско гаѓање од страна на единица на АРМ.

Времеплов
x