20
Протест пред Повардарие поради неисплатени обврски кон лозарите

Протест пред „Повардарие“поради неисплатени обврски кон лозарите

пред една недела - Сител - Македонија

Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата.

Лозарите од Тиквешијата ја блокираа Винарската визба Повардарие од Неготино бараат исплата на предаденото грозје

Лозарите од Тиквешијата ја блокираа Винарската визба “Повардарие” од Неготино, бараат исплата на предаденото грозје

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Над стотина лозари утрово ги блокираа двете капии на Винарската визба Повардарие од Неготино, револтирани што сеуште не ги добиле парите за предаденото грозје.

Протест пред Повардарие поради неисплатени обврски кон лозарите

Протест пред „Повардарие“ поради неисплатени обврски кон лозарите

пред една недела - A1on - Економија

Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата.

Протест пред Повардарие поради неисплатени обврски кон лозарите

Протест пред „Повардарие“ поради неисплатени обврски кон лозарите

пред една недела - 24 вести - Економија

Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата.

Протест пред Повардарие поради неисплатени обврски кон лозарите

Протест пред „Повардарие“ поради неисплатени обврски кон лозарите

пред една недела - еМАГАЗИН - Без катеторија

Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата.

Протест пред Повардарие поради неисплатени обврски кон лозарите

Протест пред „Повардарие“ поради неисплатени обврски кон лозарите

пред една недела - Либертас - Македонија

Лозари денеска протестираат пред винарската визба „Повардарие“ од Неготино, поради неисплатени обврски од страна на винарницата.

Времеплов
x