20
ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - Алфа - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ Партиите да обезбедат избори без заплашување и насилство

ЕУ: Партиите да обезбедат избори без заплашување и насилство

пред една недела - Start.mk - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ Да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: Да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Европската унија ги охрабрува политичките лидери, нивните партии да го искористат изборниот процес за да ја потврдат и покажат...

ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ Партиите да обезбедат избори без заплашување и насилство

ЕУ: Партиите да обезбедат избори без заплашување и насилство

пред една недела - Вечер - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - A1on - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ порача на изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ порача на изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - +Инфо - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - Канал 5 - Македонија

- Ги повикуваме политичките лидери и партиските членови да овозможат одржување на избори без заплашување и насилство. Потсетуваме...

Делегацијата на ЕУ и амбасадите повикуваат на избори без насилство и граѓаните да гласаат

Делегацијата на ЕУ и амбасадите повикуваат на избори без насилство и граѓаните да гласаат

пред една недела - еМАГАЗИН - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини...

ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - Локално - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

ЕУ На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

ЕУ: На изборите да се потврди посветеноста на демократските вредности

пред една недела - Либертас - Македонија

Локалните избори на 15 и 29 октомври се можност за граѓаните да ги изразат своите гледишта за правецот во кој нивните општини треба да се движат во иднина.

Амбасада на САД: Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции, се вели во изјавата на Амбасадата на САД во пресрет на локалните избори.

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - Локално - Македонија

Ги повикуваме сите граѓани да го исполнат своето демократско право на глас во своите општини, вели евроамбасадорот Самуел Жбогар.

НА СРЕДБА СО АМБАСАДОРИТЕ Груевски оствари средба со амбасадорите на САД членки на ЕУ и НАТО во Република Македонија

НА СРЕДБА СО АМБАСАДОРИТЕ: Груевски оствари средба со амбасадорите на САД, членки на ЕУ и НАТО во Република Македонија!

пред една недела - Infomax - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Амбасада на САД Претстојните локални избори се важни за иднината на Македонија

Амбасада на САД: Претстојните локални избори се важни за иднината на Македонија

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Претстојните локални избори се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции – наведуваат во писменото соопштение од амбасадата на САД во Скопје.

Жбогар Да се спроведат избори без заплашување и насилство

Жбогар: Да се спроведат избори без заплашување и насилство

пред една недела - 24 вести - Без катеторија

Шефот на делегацијата на ЕУ во Македонија, амбасадорот Самуел Жбогар во пораката упатена преку неговиот твитер профил ги повикува политичките лидери и членовите на партиите  да ги спроведат изборите без заплашување и насилство.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите-членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред една недела - ТВ Нова - Македонија

Никола Груевски денесска оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

ВМРО ДПМНЕ Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

ВМРО-ДПМНЕ: Изборите мора да бидат спроведени по највисоките стандарди

пред една недела - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес (12 октомври, 2017 година) оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија.

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - Start.mk - Македонија

Локалните избори на 15 октомври се можност за вас граѓаните да ги изразите вашите гледишта за правецот во кој вашите општини...

Груевски на средба со амбасадорите на САД државите членки на ЕУ и НАТО посочени низата прекршувања во текот на кампањата

Груевски на средба со амбасадорите на САД, државите членки на ЕУ и НАТО, посочени низата прекршувања во текот на кампањата

пред една недела - Курир - Македонија

-Од страна на ВМРО-ДПМНЕ беше посочено дека во текот на кампањата се забележени низа прекршувања на изборниот процес, физички инциденти, демолирања на штабови, како и злоупотреба на државните ресурси во партиски цели.

ВМРО ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

ВМРО-ДПМНЕ побара од амбасадорите фер и демократски избори

пред една недела - +Инфо - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска оствари средба со амбасадорите на САД и на државите членки на Европската Унија и НАТО во Македонија.

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - Канал 5 - Македонија

- Ги повикуваме политичките  лидери и членовите на партиите  да ги спроведат изборите без заплашување и насилство. Потсетуваме на важноста да се направи јасна поделба меѓу државните и партиските активности  пред, за време на и по изборите.

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - +Инфо - Македонија

Локалните избори на 15 октомври се можност за вас граѓаните да ги изразите вашите гледишта за правецот во кој вашите општини...

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - Вечер - Македонија

Локалните избори на 15 октомври се можност за вас граѓаните да ги изразите вашите гледишта за правецот во кој вашите општини...

Жбогар Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

Жбогар: Изборите се можност да се одреди идниот развој на општините

пред една недела - A1on - Македонија

Локалните избори на 15 октомври се можност за вас граѓаните да ги изразите вашите гледишта за правецот во кој вашите општини...

Средба на Груевски со амбасадорите на САД држави членки на ЕУ и НАТО Потребни се избори по највисоки стандарди

Средба на Груевски со амбасадорите на САД, држави членки на ЕУ и НАТО: Потребни се избори по највисоки стандарди

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денес оствари средба со амбасадорите на САД, држави членки на Европската Унија и НАТО во Република Македонија, информираа од партијата.

Амбасада на САД Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

Амбасада на САД: Изборите на 15 октомври се важни за Македонија како просперитетна и стабилна демократија

пред една недела - Start.mk - Македонија

Претстојните локални избори на 15 октомври се важни за иднината на Македонија како просперитетна и стабилна демократија, целосно интегрирана во евро-атлантските институции, се вели во изјавата на Амбасадата на САД во пресрет на локалните избори.

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

Груевски им се пожали на амбасадорите дека власта ги злоупотребувала институциите

пред една недела - Либертас - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска имал средба со амбасадорите на САД, на државите членки на Европската Унија...

Времеплов
x