20
Зоран Димов претседател на Комората на извршители

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

пред една недела - +Инфо - Економија

Извршителот Зоран Димов, именуван за подрачјето на Основен суд Скопје 1 Скопје и Основен суд Скопје 2 Скопје, е нов претседател на Комората на извршители на Република Македонија (КИРМ).

Именуван нов претседател на Комората на извршители

Именуван нов претседател на Комората на извршители

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Извршителот Зоран Димов, именуван за подрачјето на Основен суд Скопје 1 Скопје и Основен суд Скопје 2 Скопје, е нов претседател на Комората на извршители на Република Македонија (КИРМ).

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

пред една недела - Сител - Македонија

Извршителот Зоран Димов, именуван за подрачјето на Основен суд Скопје 1 Скопје и Основен суд Скопје 2 Скопје, е нов претседател на Комората на извршители на Република Македонија (КИРМ).

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

пред една недела - A1on - Македонија

Извршителот Зоран Димов, именуван за подрачјето на Основен суд Скопје 1 Скопје и Основен суд Скопје 2 Скопје, е нов претседател на Комората на извршители на Република Македонија (КИРМ).

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

Зоран Димов претседател на Комората на извршители

пред една недела - еМАГАЗИН - Економија

Извршителот Зоран Димов, именуван за подрачјето на Основен суд Скопје 1 Скопје и Основен суд Скопје 2 Скопје, е нов претседател на Комората на извршители на Република Македонија (КИРМ).

Времеплов
x