20
Зголемен прометот во индустријата

Зголемен прометот во индустријата

пред една недела - Сител - Економија

Прометот во индустријата во август годинава во однос на август лани е поголем за 4,6 отсто, соопшти денеска Државниот завод за статистика.

Зголемен прометот во индустријата

Зголемен прометот во индустријата

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Прометот во индустријата остварен на домашниот пазар бележи пад од од 5,2%, а на странски пазари пораст од 7,5%. Гледано...

Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

Повисоки продажните цени на индустриските производи во август

пред една недела - Бизнис инфо - Македонија

Фото: Pixabay Продажните цени на производителите на индустриски производи, во август оваа година, се повисоки за 0,5% на месечно ниво, а за 2,7% на годишно ниво, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред една недела - Start.mk - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред една недела - Сител - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред една недела - A1on - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред една недела - ТВ Нова - Без катеторија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2 7 отсто

Цените на производителите на индустриски производи во август повисоки за 2,7 отсто

пред една недела - Вечер - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, во август 2017, продажните цени на производителите на индустриски производи се повисоки за 0.

Времеплов
x