20
Ракитиќ за Марсијал

Ракитиќ за Марсијал

пред 3 месеци - Start.mk - Спорт

Раководните лица на каталонскиот гигант се убедени дека Марсијал ќе биде идеална замена за уругвајскиот интернационалец Луис Суарез.

Ракитиќ за Марсијал

Ракитиќ за Марсијал

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Раководните лица на каталонскиот гигант се убедени дека Марсијал ќе биде идеална замена за уругвајскиот интернационалец Луис Суарез.

Времеплов
x