20
Владата ќе прави шумски катастар

Владата ќе прави шумски катастар

пред една недела - Денар - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ги исплати ненамирените обврски од програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред една недела - Сител - Македонија

- Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред една недела - Сител - Економија

Р аботилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

МЗШВ ги плати неизмирените обврски кон сопствениците на приватни шуми за 2016 година

МЗШВ ги плати неизмирените обврски кон сопствениците на приватни шуми за 2016 година

пред една недела - Бизнис вести - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствените на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред една недела - Start.mk - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Државата се раздолжи со сопствениците на приватни шуми

Државата се раздолжи со сопствениците на приватни шуми

пред една недела - +Инфо - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред една недела - A1on - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред една недела - ТВ Нова - Без катеторија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред една недела - Вечер - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

Работилница за студијата за мали сопственици и земјоделски стопанства

пред една недела - A1on - Економија

Работилница за националната студија за мали сопственици и земјоделски стопанства ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред една недела - Либертас - Македонија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

МЗШВ ги исплати неизмирените обврски од Програмата за репродукција на шуми

пред една недела - Локално - Економија

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ги исплати неизмирените обврски од Програмата за проширена репродукција на шумите за 2016 година кон сопствениците на приватни шуми.

Времеплов
x