20
Стефаноски  За само пет месеци  Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред една недела - Курир - Македонија

Професионализмот и криминалот не одат заедно, затоа Оливер Спасовски спроведе стотици незаконски распределувања во министерството и постави партиски послушници.

За пет месеци, Оливер Спасовски направил 250 незаконски распоредувања во МВР

пред една недела - Денешен - Македонија

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само пет месеци  Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само пет месеци, Оливер Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред една недела - Вистина - Без катеторија

За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само 5 месеци  Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само 5 месеци, Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред една недела - A1on - Македонија

„За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Стефаноски  За само 5 месеци  Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

Стефаноски: За само 5 месеци, Спасовски направи 250 незаконски распоредувања во МВР

пред една недела - Локално - Македонија

„За само 5 месеци Министерството за внатрешни работи се претвори во партиска полиција на СДС. Со цел, да може МВР да биде...

Времеплов
x