20
Ристески за Прилеп без мигранти

Ристески за Прилеп без мигранти

пред една недела - Start.mk - Македонија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески за Прилеп без мигранти

Ристески за Прилеп без мигранти

пред една недела - Република - Македонија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти

пред една недела - Курир - Македонија

Во нашите настапи, додаде тој, во текот на целата кампања ние зборувавме за работа, зборувавме за понатамошен развој на Прилеп.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти и без двојазичност

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти и без двојазичност

пред една недела - Курир - Македонија

Во нашите настапи, додаде тој, во текот на целата кампања ние зборувавме за работа, зборувавме за понатамошен развој на Прилеп.

Ристески  Ќе работиме за нови вработувања  за гасификација на целиот град  за Прилеп без мигранти и без двојазичност

Ристески: Ќе работиме за нови вработувања, за гасификација на целиот град, за Прилеп без мигранти и без двојазичност

пред една недела - Вистина - Без катеторија

Секогаш работа е мотото кое не водеше и мене како градоначалник и Локалната власт предводена од ВМРО – ДПМНЕ во изминатите години.

Ристески  Прилеп ќе прерасне во културен и туристички центар

Ристески: Прилеп ќе прерасне во културен и туристички центар

пред една недела - Курир - Македонија

-Исто како и во изминативе години и во наредниве 4 ќе продолжиме со работа и во оваа област. Ќе ги реализираме следните проекти:...

Двајца кандидати кои се разликуваат еден од друг по изборните ветувања

Двајца кандидати кои се разликуваат еден од друг по изборните ветувања

пред една недела - Македонска Нација - Колумни

Дипл.Екк, Рубинчо В.Јованоски од Прилеп Се наближува крајот на изборната кампања за следните локални избори, кои како што е познато ќе се одржат во недела на 15 октомври.

Времеплов
x