20
Гореше куќа во Кавадарци

Гореше куќа во Кавадарци

пред една недела - Сител - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар  Изгоре куќа во Кавадарци

Пожар: Изгоре куќа во Кавадарци

пред една недела - Република - Без катеторија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар во Кавадарци  изгоре дел од куќа

Пожар во Кавадарци, изгоре дел од куќа

пред една недела - Курир - Хроника

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информираше дека пожарот е изгаснат, оти било реагирано на време и не било дозволено тој да ја зафати целата куќа.

Голем пожар во Кавадарци   изгоре и куќа

Голем пожар во Кавадарци - изгоре и куќа

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред една недела - +Инфо - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар во Кавадарци  изгоре дел од куќа

Пожар во Кавадарци, изгоре дел од куќа

пред една недела - Бркај работа - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред една недела - A1on - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред една недела - Либертас - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Времеплов
x