20
Коневски му ја честита победата на Марин  Заминуваме со крената глава  затоа што создадовме многу за нашиот Аеродром

Коневски му ја честита победата на Марин: Заминуваме со крената глава, затоа што создадовме многу за нашиот Аеродром

пред еден месец - Курир - Македонија

Тој му ја честита победата на Златко Марин од СДСМ. -Почитувани граѓани, дозволете ми на крајот од овие локални избори јавно да му ја честитам победата на мојот противкандидат Златко Марин и да му посакам успешна градоначалничка кариера.

Коневски му ја честиташе победата на Златко Марин и му посака успешна градоначалничка кариера

Коневски му ја честиташе победата на Златко Марин и му посака успешна градоначалничка кариера

пред еден месец - Сител - Македонија

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, му ја честита победата во првиот круг на противкандидатот Златко Марин, поддржан од СДСМ.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

пред еден месец - Република - Скопје

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, му ја честита победата во првиот круг на противкандидатот Златко Марин, поддржан од СДСМ.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, му ја честита победата во првиот круг на противкандидатот Златко Марин, поддржан од СДСМ.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин во Аеродром

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин во Аеродром

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, му ја честита победата во првиот круг на противкандидатот Златко Марин, поддржан од СДСМ.

Коневски му ја честита победата на Марин  Имај успешна градоначалничка кариера

Коневски му ја честита победата на Марин: Имај успешна градоначалничка кариера

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Почитувани граѓани, Дозволете ми на крајот од овие локални избори јавно да му ја честитам победата на мојот противкандидат Златко Марин и да му посакам успешна градоначалничка кариера.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

пред еден месец - Infomax - Македонија

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, преку својот Фејсбук профил му ја честита победата на противкандидатот Златко Марин, од СДСМ.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

пред еден месец - A1on - Македонија

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, преку својот Фејсбук профил му ја честита победата на противкандидатот Златко Марин, од СДСМ.

Коневски му ја честита победата на Марин  Имај успешна градоначалничка кариера

Коневски му ја честита победата на Марин: Имај успешна градоначалничка кариера

пред еден месец - Либертас - Македонија

Почитувани граѓани, Дозволете ми на крајот од овие локални избори јавно да му ја честитам победата на мојот противкандидат Златко Марин и да му посакам успешна градоначалничка кариера.

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

Ивица Коневски му ја честита победата на Златко Марин

пред еден месец - Локално - Македонија

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски, му ја честита победата во првиот круг на противкандидатот Златко Марин, поддржан од СДСМ.

Времеплов
x