20
Заев Шчербак  Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

Заев-Шчербак: Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

пред 4 недели - Сител - Македонија

Македонскиот премиер Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија Олек Шербак на која тој дал поддршка за енергичните политики на премиерот што ја движат Македонија напред.

Средба Заев  Шчербак

Средба Заев- Шчербак

пред 4 недели - МТВ 1 - Македонија

Премиерот Зоран Заев, денеска се сретна со Олег Шчербак, амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија. Како...

Заев се сретна со рускиот амбасадор Шчербак

Заев се сретна со рускиот амбасадор Шчербак

пред 4 недели - Макфакс - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со Олег Шчербак, амбасадорот на Руската Федерација. На средбата било констатирано...

Средба Заев Шчербак  Евроатлантските аспирации не с епречка за соработка со Русија

Средба Заев-Шчербак: Евроатлантските аспирации не с епречка за соработка со Русија

пред 4 недели - Прес 24 - Македонија

Македонскиот премиер Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија Олек Шербак на која тој дал поддршка за енергичните политики на премиерот што ја движат Македонија напред.

Заев Шчербак  Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

Заев-Шчербак: Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

пред 4 недели - Канал 5 - Македонија

Најавено е и унапредување на економската и културната соработка, соопшти владината служба за информирање. На средбата на...

Поддршка од Москва за енергичните политики на Заев

Поддршка од Москва за енергичните политики на Заев

пред 4 недели - +Инфо - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со Олег Шчербак, амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија.

Заев Шчербак  Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

Заев-Шчербак: Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

пред 4 недели - A1on - Македонија

Македонскиот премиер Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија Олек Шербак на која тој дал поддршка за енергичните политики на премиерот што ја движат Македонија напред.

Заев се сретна со рускиот амбасадор Шчербак

Заев се сретна со рускиот амбасадор Шчербак

пред 4 недели - Кајгана - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со Олег Шчербак, амбасадорот на Руската Федерација. На средбата било констатирано...

Заев   Шчербак  Стремежот кон ЕУ и кон НАТО не е пречка за развој на односите со Русија

Заев – Шчербак: Стремежот кон ЕУ и кон НАТО не е пречка за развој на односите со Русија

пред 4 недели - Локално - Македонија

Евроатлантските стремежи на земјава не се и не треба да бидат пречка за развој на билатералните односи меѓу Македонија и Русија, особено зашто и кај двете држави постои став за одржлив систем на безбедност во светот.

Заев Шчербак  Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

Заев-Шчербак: Евроатланските аспирации на Македонија не се пречка за соработка со Русија

пред 4 недели - Либертас - Македонија

Македонскиот премиер Зоран Заев денеска се сретна со амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија Олек Шербак на која тој дал поддршка за енергичните политики на премиерот што ја движат Македонија напред.

Времеплов
x