20
По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред еден месец - Вечер - Скопје

Вљубениците во авто-спортот повторно ќе може да уживаат во Скопје, во организација на АКК Примо Авј-Скопје и со поддршка на Агенцијата за спорт и млади, после 7 години успеавме се враќата кружната авто трка во главниот град на Македонија.

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Вљубениците во авто-спортот повторно ќе може да уживаат во Скопје, во организација на АКК Примо Авј-Скопје и со поддршка на Агенцијата за спорт и млади, после 7 години успеавме се враќата кружната авто трка во главниот град на Македонија.

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред еден месец - Курир - Спорт

-На 21 и 22 овој месец ќе се организира кружната авто трка во Скопје, на старата позната патека, на булеварот од Македонска телевизија до Скопски саем, изјави еден од организаторите.

Подготвени за трка? Викендов се вози Скопје Круг 2017!

пред еден месец - Car Club - Авто

Сподели! ;) Викендов по неколкугодишна пауза во нашиот главен град ќе се вози трката Скопје Круг и се очекуваат околу 50-тина...

По пауза од 7 години  кружните автотрки повторно се враќаат на скопскиот асфалт

По пауза од 7 години, кружните автотрки повторно се враќаат на скопскиот асфалт

пред еден месец - Sportmedia - Авто

По седумгодишна пауза, повторно ќе има кружна автотрка на скопскиот асфалт! Викендов, во организација на АКК Примо АВЈ, ќе...

По седум години пауза  повторно кружните трки на улиците на Скопје

По седум години пауза, повторно кружните трки на улиците на Скопје!

пред еден месец - Екипа - Авто

По пауза од 7 години, кружните авто трки повторно се враќаат на скопскиот асфалт! Во организација на АКК Примо АВЈ, на 21.

СКОПЈЕ КРУГ 2017: По седум години пауза конечно трка во Скопје

пред еден месец - Високи октани - Спорт

По пауза од седум години викендов во Скопје ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ Натпреварувачите...

По седум години повотрно ќе се вози кружна трка

По седум години повотрно ќе се вози кружна трка

пред еден месец - Top Sport - Авто

По пауза од седум години, кружните авто трки повторно се враќаат на скопскиот асфалт. Во организација на АКК „Примо АВЈ“, на 21 и 22 октомври ќе се одржи меѓународната трка „Скопје круг 2017“.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Натпреварувачите ќе возат по традиционалната скопска патека пред зградата на Македонската телевизија на булеварот „Гоце Делчев“ и улицата „Беласица“ пред влезот во Скопски саем.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред еден месец - +Инфо - Скопје

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред еден месец - A1on - Без катеторија

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред еден месец - Либертас - Спорт

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

Времеплов
x